Matteo Mobilia is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Jo

1991 | Romantiek, Drama

Italië/Frankrijk 1991. Romantiek van Philippe Monnier. Met o.a. Corinne Touzet, Giuliano Gemma, Marc de Jonge, Daniela Poggi en Matteo Mobilia.

Driedelige mini-serie over het bewogen leven van Touzet, een in Parijs en in Rome woonachtig internationaal bekend topmodel. Zij trouwt met advocaat Gemma, nadat diens vrouw dodelijk is verongelukt, maar verzwijgt dat zij ooit een verhouding heeft gehad met zijn oom Rimbaud. Als zij van Gemma zwanger is, laat hij haar zitten voor Poggi. Rijkelijk volgeplakt met lange hartverscheurende scènes. Gianfranco Clerci en Vincenzo Mannino bewerkten de driestuiversroman van Maria Venturi, de Italiaanse Barbara Cartland, tot scenario. Voorzien van alle clichés uit de boeketreeks, en verder alle andere denkbare standaardingrediënten. Bij voormalig filmregisseur Monnier is al twintig jaar elke vorm van ambitie zoek. Alleen geschikt voor nachtwakers. Achter de camera stond Roberto Venturi.

Blu elettrico

1988 | Fantasy, Drama

Italië 1988. Fantasy van Elfriede Gaeng. Met o.a. Claudia Cardinale, Athina Cenci, William Berger, Sara Triulzi en Matteo Mobilia.

Een leuk verhaal en goed spel van de hele rolverdeling en in het bijzonder een goede rol van Cardinale. Deze fantasy gaat over twee kinderen die in een grote villa wonen met een kokkin en een chauffeur, omdat hun rijke ouders altijd op verre zakenreizen zijn. Om hun afwezigheid te compenseren sturen zij vaak de prachtigste cadeaus naar hun kinderen. Op een goede dag komt er een mysterieuze gouvernante, die hun allelei wonderlijke zaken leert en hen bij de hand neemt en ze het paradijs helpt ontdekken. Een eerste klas psychologische fantasy.