Jason Adams

Acteur

Jason Adams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Puppet Master 4

1993 | Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1993. Horror van Jeff Burr. Met o.a. Gordon Currie, Chandra West, Jason Adams, Teresa Hill en Felton Perry.

De poppen uit de eerdere PUPPET MASTER-films, nu rechtschapen types, accepteren de aardige, jonge robotexpert Rick Myers (Currie) als hun nieuwe meester. Een kwaadwillende Egyptische demon uit een andere dimensie trekt met zijn eigen kleine, scherp geklauwde volgelingen ten aanval. Deze verwarrende en qua actie teleurstellende vervolgfilm werd tegelijkertijd opgenomen met PUPPET MASTER 5 (waarvan de vooruitblik al begint nog voor deel 4 helemaal is afgelopen). Het resultaat is een halfzacht verhaal vol omissies en onuitgelegde details. We maken kennis met een nieuwe pop, genaamd Decapitron, een stuk onverwoestbaar speelgoed in TERMINATOR traditie. Deze figuur werd jaren geleden bedacht door Charles Band, die de film produceerde naar de creaturen van David Schmoeller. Het scenario is van Todd Henschell, Steven E. Carr, Jo Duffy, Doug Aarniokosi en Keith Payson. Van hun 'werk' claimt Charles Band ook een deel van de eer. Het camerawerk is van Adolfo Bartoli. Dolby.

The Arc

1991 | Experimenteel

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1991. Experimenteel van Rob Tregenza. Met o.a. Marty Lodge, Katherine Kelley, Catherine Fogarty, Hugh Nees en Jason Adams.

Een lasser van een scheepswerf in Baltimore, voormalig Vietnam-veteraan die al het gedemonstreer zat is, weigert mee te doen met een staking. Hij verliest hierdoor zijn baan; daarna zijn vrouw. Hij doet dan wat iedereen zou willen doen: hij pakt de auto en smeert hem. Op zijn tocht door Georgia, Oklahoma, Texas en Montana ontmoet hij junkies, ontheemden, moordenaars, slappelingen, vrouwen die zich aan hem vastklampen alsmede vrouwen, die hem willen behouden. De film begint met een razend snel beeldtempo, dat steeds trager wordt en is visueel heel mooi gefotografeerd door de regisseur zelf, maar diens eigen scenario is behoorlijk krakkemikkerig hoewel hier en daar goed voor een gulle lach.

Thunderboat Row

1989 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Thomas J. Wright. Met o.a. Chad Everett, Jason Adams, Nick Coree, Robert Estes en Dennis Boutsikaris.

Een succesvol ontwerper van boten (Everett) recruteert de beste mannen van de kustwacht, de douane, de Bahamese inlichtingendienst en het politiecorps van Florida. Het doel is een speciaal team samen te stellen dat het immense drugsverkeer aan de kust van Florida moet bestrijden. Pilot van een tv-serie waarin de allermodernste apparatuur ingezet wordt om de dit deel van de Amerikaanse kust te bevrijden van drugs en corruptie. Deze aflevering is een alledaagse actiefilm met speedboatachtervolgingen en een ontelbaar aantal gevechten. Voer voor actiefanaten met een scenario van Stephen J. Cannel. De vertolkingen staan op een niet al te hoog peil, maar dat is geen must bij dit genre.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jason Adams op televisie komt.

Reageer