Monika Strauch

Acteur

Monika Strauch is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Anwalt Abel - Der Dienstagmann

1988 | Misdaad, Drama

Duitsland 1988. Misdaad van Frank Guthke. Met o.a. Günther Maria Halmer, Andrea L'Arronge, Dieter Pfaff, Magdalena Ritter en Vitus Zeplichal.

Pilot voor de gelijknamige serie, die twintig afleveringen zou beslaan. De reeks draait om een eigenzinnige advocaat uit M[KA3]unchen, Jean Abel (Halmer), die de minderbedeelden met verve verdedigt. Hij ligt dikwijls overhoop met justitie, hij maakt wel eens een uitglijder en soms maken deurwaarders hem het werken onmogelijk, maar deze boh[KA1]emien, die in een cabriolet DS 19 rondrijdt, slaagt er altijd in - hoe kan het ook anders - zijn zaken te winnen. Zijn assistente, een beetje in MIKE HAMMER- stijl, is Jane (L`Arronge) - ze heeft beslist klasse en medegevoel, meer dan haar baas, maar het wordt nooit wat tussen die twee... Abel moet Hiltsch (Pfaff), een dikke zielepoot die nog bij zijn moeder woont en een uitgebreide collectie van pornofoto`s e.d. heeft, verdedigen omdat overijverige smeris Holz (Zeplichal) hem voor een serieverkrachter houdt, die altijd op dinsdag toeslaat. Het spel is goed en de regie van Guthke houdt de aandacht vast. Uitstekend scenario van Fred Breinersdorfer. Camerawerk van Rolf Paulerberg. De laatste aflevering, ANWALT ABEL - SALUT, ABEL!, werd in 2000 gedraaid en in het voorjaar van 2001 uitgezonden. `Baby` Jane (L'Arronge) zou hem twaalf jaar lang trouw blijven!

Dornwittchen und Schneeröschen

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Erwin Klein. Met o.a. Monika Strauch, Georg Siedler en Alfred Böhm.

Via iemand die voorleest worden de twee sprookjes Doornroosje en Sneeuwwitje met elkaar verbonden maar in de vorm van een seksfilm. Sneeuwwitje is bovendien een man, die eerst door een aantal meisjes in de geheimen van het leven wordt ingewijd. Een boze koningin (een homo hofmaarschalk!) laat hem in het bos achter, maar hij ontmoet er Roodkapje en andere sprookjesfiguren waarmee hij steeds even in de bosjes verdwijnt. Uiteindelijk belandt hij in de moderne wereld, in een kostschool met... zeven meisjes. Klein schreef zelf het af en toe originele scenario dat echter meestal blijft stilstaan bij naakte meisjes onder de douche.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Monika Strauch op televisie komt.

Reageer