Paulo Betti

Acteur

Paulo Betti is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

O toque do Oboé

1999 | Fantasy

Paraguay/Brazilië 1999. Fantasy van Cláudio MacDowell. Met o.a. Paulo Betti, Mario Lozano, Arturo Fleitas, Leticia Vota en Graciela Canepa.

Ergens in een Zuid-Amerikaans dorpje is het de volgende dag nog erger dan vorige. Alles is stil komen te staan, het leven is supersaai en de plaatselijke bioscoop heeft zijn deuren gesloten. Begrafenissen worden alleen nog maar begeleid door de doodgraver. Dan komt Augusto (Betti). Hij is de allereerste toerist in jaren. Hij speelt voor zijn genoegen op de hobo en zet het stadje op stelten: de bioscoop gaat weer open, iemand staat op van zijn graf, en een vrouw telefoneert met god. Ondertussen vindt de plaatselijke politiecommissaris Flores (Fleitas) dat er iets niet pluis moet zijn met Augusto. Zijn motieven zijn eerder emotioneel dan professioneel, want Aurora (Vota), de eigenaresse van de bioscoop is zijn verloofde. Het uitgangspunt voor het scenario van Joaquim Assis, producent Hugo Gamarra en regisseur MacDowell is best intrigerend, maar het is helaas verschrikkelijk slecht uitgewerkt en het resultaat is ongeloofwaardig. De film bevat hele trage stukken die voorwaar heel erg lang duren, technisch rammelt hij aan alle kanten, het camerawerk van Toca Seabra is letterlijk heel duister en het spel is houterig. Deze Zuid- Amerikaanse coproductie is een regelrechte afrader.

Doida demais

1989 | Drama

Brazilië 1989. Drama van Sergio Rezende. Met o.a. Vera Fischer, Paulo Betti en José Wilker.

In de jungle van de Amazone onstaat een driehoeksverhouding tussen een vrouw wiens schoonheid de mannen gek maakt, haar ex- minnaar en haar huidige minnaar, een piloot die voor de mijnexploitanten werkt. Achtenswaardig tropisch melodrama dat zijn voordeel doet met de prachtige buitenopnamen van de jungle van de Amazone.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paulo Betti op televisie komt.

Reageer