Tina Bockrath is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Totally Exposed

1991 | Erotiek

Verenigde Staten 1991. Erotiek van Rakely Boots. Met o.a. Kelli Konop, Mark Jackson, Danielle Hart, Jacqueline Jade en Honey Smax.

Een gelukszoeker, die opgeleid is tot masseur, droomt ervan filmster te worden in Tinseltown. Bij de studio's komt hij niet aan de bak, maar gelukkkig vindt hij dankzij zijn diploma een baantje en beleeft daardoor menig erotisch avontuur. Wie niets anders te doen heeft, mag meegenieten van dit volslagen, onoriginele gedoe, dat stijf staat van opnames die 'het' net niet laten zien; een soort lekkermakerij die echter heel neutraal van smaak is.

Tales From The Crypt: Abra Cadaver

1991 | Horror, Komedie, Fantasy

Verenigde Staten 1991. Horror van Stephen Hopkins. Met o.a. Beau Bridges, Tony Goldwyn, Tom Wright, Lucinda Weist en Peter Schuck.

Dr. Martin Fairbanks (Bridges) was ooit een gerenommeerd chirurg, maar na een smakeloze grap van broer Carl (Goldwyn), eveneens chirurg, is hij een kreupel wrak. Nu experimenteert hij met endorfine op kosten van zijn broer. Als Carl geen resultaten ziet, weigert hij nog langer het zaakje te financieren. Martin heeft echter nog een rekening met hem te vereffenen. Leven en dood lopen parallel in deze morbide aflevering met een schokkend onverwacht einde. De streken die uitgehaald worden, tarten iedere verbeelding. Bridges is heerlijk duivels, maar Goldwyn loopt er verloren bij en zijn spel is zwak. De titelfiguur is een zekere Paula (Bockrath). Het scenario is van Jim Birge. Het camerawerk is van Levie Isaacks. Aflevering 3 van het derde seizoen, nummer 28 van 94. Dolby Surround.