Karin Kernke is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tatort - Schimanski: Doppelspiel

1985 | Mysterie

Duitsland 1985. Mysterie van Hajo Gies. Met o.a. Götz George, Eberhard Feik, Chiem van Houweninge, Ulrich Matschoss en Angelika Bartsch.

Een vrouw, die lid was van een sekte, pleegt zelfmoord. George, in zijn tiende politiefilm als Schimanski, twijfelt want de leiders van de sekte zijn godgelijke personen, gevaarlijke fanatici die voor niets terugdeinzen. Scenario van Christoph Fromm. Camerawerk van Josef Vilsmeier.

Schulmädchen-Report 12. Teil - Junge Mädchen brauchen Liebe

1978 | Erotiek

Duitsland 1978. Erotiek van Walter Boos. Met o.a. Elisabeth Weltz, Karin Kernke en Claus Tinney.

De zwanegang van de schoolmeisjesfilmreeks. De softseksformule heeft afgedaan. De episodes missen originaliteit en de `schoolmeisjes` lijken (of zijn!) door het leven getekende naaktmodellen met weelderige boezems. Zie ook: Aufklärung- films.

Die Sendung der Lysistrata

1961 | Drama

Duitsland 1961. Drama van Fritz Kortner. Met o.a. Barbara Rütting, Romy Schneider, Karin Kernke, Peter Arens en Willy Reichert.

Kortners laatste film naar de klassieke komedie van Aristofanes met een aardige rol van Schneider. Wegens het pacifistische thema destijds, wat onbegrijpelijk is, heftig bediscussieerd.

Die Nackte und der Satan

1958 | Horror

Duitsland 1958. Horror van Victor Trivas. Met o.a. Horst Frank, Karin Kernke, Michel Simon, Helmut Schmid en Dieter Eppler.

Een rechtlijnige horrorfilm over transplantaties met hoofden wat de nodige moorden met zich meebrengt. Een niet al te overtuigende film van een regisseur die in 1931 zo verrassend naar buiten kwam met de anti-oorlogsrevue NIEMANDSLAND. Ook bekend als THE HEAD.