Ray Saunders

Acteur

Ray Saunders is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Per una bara piena di dollari

1971 | Western

Italië 1971. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Gordon Mitchell, Jeff Cameron, Klaus Kinski en Ray Saunders.

Een machtige gangster ziet zijn broers sterven gedurende een overval door de familie van de Nevada Kid. Hij laat de familie door een revolverheld om zeep helpen, maar dan keert de Nevada Kid terug uit de Burgeroorlog en zoekt wraak. Kortom: mensen genoeg om in een lijk te veranderen. Het ware leuk geweest als Fidani ooit had leren regisseren. Hij deed het dan ook wijselijk onder het pseudoniem Miles Deem.

Nevada Kid

1971 | Western

Italië 1971. Western van Miles Deem. Met o.a. Hunt Powers, Klaus Kinski, Gordon Mitchell, Jeff Cameron en Ray Saunders.

Een Italiaanse spaghetti-western van de lopende band, met Kinski als een veteraan van de Secessie-oorlog die bij zijn terugkeer ontdekt dat zijn familie is vermoord door de bandiet Hagen. Zoiets kan uiteraard niet ongestraft blijven en Kinski gaat op zoek naar de moordenaar van zijn familie. Het Westen moet overbevolkt zijn geweest met eenzame wrekers op zoek naar de moordenaar(s) van hun familie.

Il prezzo del potere

1969 | Western

Italië/Spanje 1969. Western van Tonino Valerii. Met o.a. Giuliano Gemma, Fernando Rey, María Cuadra, Warren Vanders en Ray Saunders.

De moord op President Kennedy naverteld als spaghetti-western over een moord op een gouverneur in Texas vlak na de Burgeroorlog. De vriend van de neergeschoten verdachte vindt de ware schuldigen, maar de verantwoordelijke man achter de schermen blijft onaantastbaar. Het idee is interessanter dan de uitwerking die binnen de beperking van het genre blijft en daarin ook niet boven de middelmaat uitstijgt. Scenario van Massimo Patrizi.

Il Dito nella piaga

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Teodoro Ricci. Met o.a. Klaus Kinski, George Hilton, Ray Saunders, Betsy Bell en Franco Cobianchi.

In Italië worden tijdens WO II twee Amerikaanse soldaten door een krijgsraad ter dood veroordeeld, maar zij weten aan het vuurpeloton te ontsnappen. Een klein dorpje haalt hen in als bevrijders. Zij wreken zich als de Duitsers het gehucht willen heroveren. Een film vol geroutineerd oorlogsgeweld zonder enig spoor van diepgang. Ook bekend als SALT IN THE WOUND.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ray Saunders op televisie komt.

Reageer