Heather Sears is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Great Expectations

1974 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1974. Drama van Joseph Hardy. Met o.a. Michael York, Sarah Miles, James Mason, Margaret Leighton en Robert Morley.

Aardige herverfilming van Dickens' klassieker; oorspronkelijk geproduceerd als een musical, maar de liedjes zijn geschrapt. Hoe dan ook, OLIVER! is het niet.

Black torment

1967 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1967. Horror van Robert Hartford-Davis. Met o.a. John Turner, Ann Lynn en Heather Sears.

Kasteelheer Sir Fordyce keert met zijn Londense bruid Lady Elizabeth terug op zijn landgoed. Ondanks een maandenlange afwezigheid wordt de graaf er toch van verdacht een jonge vrouw vermoord te hebben. Tijdens zijn speurtocht om zijn onschuld te bewijzen raakt de man in een web van intriges verstrikt

The Black Torment

1964 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1964. Horror van Robert Hartford-Davis. Met o.a. John Turner, Heather Sears, Ann Lynn, Peter Arne en Raymond Huntley.

Na de zelfmoord van zijn vrouw, hertrouwt een Engelse baron. Als hij met de kersverse bruid naar zijn landgoed terugkeert, merkt hij een vijandige houding van de dorpelingen. Bovendien wordt hij beschuldigd van misdaden, die tijdens zijn afwezigheid gebeurd zijn. Er vinden verder nog een aantal vreemde zaken plaats, waardoor de baron in spoken gaat geloven. Als zijn schoonvader opgehangen wordt aangetroffen, begint zijn (tweede) vrouw te twijfelen en gelooft zij dat haar man, de baron, een moordenaar is. Er blijkt een rationele verklaring te zijn en de boze genius achter al dit onheil wordt in de finale ontmaskerd. Aardige, typisch Brits, gothic griezelverhaal met een scenario van Donald en Derek Ford. De goedverzorgde fotografie is van Peter Newbrook. Gesitueerd rond 1750. Ook bekend als ESTATE OF INSANITY.

Saturday Night Out

1964 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1964. Drama van Robert Hartford-Davis. Met o.a. Heather Sears, Bernard Lee en Nigel Green.

Capabele acteurs lijken verdwaald in deze ondermaatse geschiedenis over West-End met zijn louche clubs en hoeren. Fragmentarisch en goedkoop gemaakt.

The Phantom of the Opera

1962 | Horror, Drama

Verenigd Koninkrijk 1962. Horror van Terence Fisher. Met o.a. Herbert Lom, Heather Sears, Thorley Walters, Edward DeSouza en Michael Gough.

Deze derde versie van horror-klassieker is te traag om doeltreffend te zijn. Er zijn af en toe wel momenten van angst, maar over het algemeen is het een voortsukkelende film, niet van het niveau van de eerste twee. Er is een tv-versie in omloop, die zes minuten langer is, waaraan nog een plot van twee detectives die de ongrijpbare dader trachten op te sporen is toegevoegd. Dit maakt het alleen maar erger.

The Siege of Pinchgut

1960 | Misdaad

Australiƫ/Verenigd Koninkrijk 1960. Misdaad van Harry Watt. Met o.a. Aldo Ray, Heather Sears en Neil McCallum.

Een grimmige studie van de menselijke natuur als een viertal harde schurken een familie gijzelt in een vuurtoren en zij moeten besluiten of ze nu wel of niet de haven van Sydney met een grote bom zullen opblazen. Ook bekend als FOUR DESPERATE MEN.

Sons and Lovers

1960 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1960. Drama van Jack Cardiff. Met o.a. Trevor Howard, Dean Stockwell, Wendy Hiller, Mary Ure en Heather Sears.

Een somber verhaal van D.H. Lawrence over de gevoelige jongen Stockwell die aangespoord wordt door zijn moeder iets van zijn leven te maken door de mijnwerkersstad en zijn dronken vader Howard te verlaten. De film zelf en Ure stonden op de nominatie voor een Oscar.

Room at the Top

1959 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1959. Drama van Jack Clayton. Met o.a. Laurence Harvey, Simone Signoret, Heather Sears, Hermione Baddeley en Donald Wolfit.

Briljant drama over Harvey die Signorets liefde opoffert om vooruit te komen in de wereld door te trouwen met de dochter van een fabrieksdirecteur. Een snijdende en krachtige bewerking naar de roman van John Braine; Oscars voor Signoret en scenarioschrijver Neil Paterson. Gevolgd door Life at the Top en Man at the Top.

The Story of Esther Costello

1957 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1957. Drama van David Miller. Met o.a. Joan Crawford, Rossano Brazzi, Heather Sears, Lee Patterson en Fay Compton.

Een dame uit de betere kringen bemoeit zich met een blind, doofstom meisje en organiseert acties om geld voor haar in te zamelen. Een interessante blik achter de schermen van de liefdadigheidsmisdaad, maar het melodrama is ver gezocht en vaak onbedoeld grappig.

Dry Rot

1956 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1956. Komedie van Maurice Elvey. Met o.a. Ronald Shiner, Brian Rix, Sid James, Peggy Mount en Lee Patterson.

Een zwendelaar van een bookmaker probeert bij een belangrijke race de paarden te verwisselen. Deze tweede van de populaire Whitehall kluchten is de eerste die in de bioscoop werd vertoond. Alleen Brian Rix is nog overgebleven uit de toneel-versie van 1954. Snel en geestig, hoewel het medium film niet veel aan de beste momenten van het stuk heeft kunnen toevoegen. Integendeel. Met name de achtervolging aan het slot is stukken minder.

Black torment

1947 |

Verenigd Koninkrijk 1947. Robert Hartford-Davis. Met o.a. John Turner, Ann Lynn en Heather Sears.

De kasteelheer Sir Richard Fordyce wil vijf jaar na de zelfmoord van zijn vrouw weer in het huwelijk treden. Na een maandenlange afwezigheid keert hij met zijn nieuwe bruid terug op het landgoed. De mensen in het dorp beschuldigen hem van moord op een jonge vrouw. Als zelfs zijn vrouw aan zijn onschuld begint te twijfelen, gaat Richard op onderzoek uit en doet een vreselijke ontdekking...