Carlo Gustaff is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Playboy: Ringer

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Carlo Gustaff. Met o.a. Shannon Wirry, Maud Adams en Timothy Bottoms.

Als Tracy's beste vriendin Kristin wordt vermoord, vindt ze het tijd om te stoppen met haar beroep als prostituee en een nieuw leven te beginnen. Om te ontsnappen uit het nare onderwereldje van Las Vegas en om het voogdijschap te behouden van haar kind, dat nu onderhouden wordt door een van haar rijke klanten, neemt Kristin de naam aan van haar vermoorde vriendin en vertrekt uit de stad. Ze wordt echter lastig gevallen door een vreemde man. Om erachter te komen wie die man nu is, schakelt ze detective Clay Mora in

Gentleman's Bet

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Carlo Gustaff. Met o.a. Neith Hunter, Michael Phenicie, Betsy Monroe, Jack Turturici en Mark S. Porro.

De weddenschap uit de titel slaat op de inzet van een pokeraar. Of hij een heer is valt te bezien, want hij zet zijn vrouw in omdat hij geen greenbacks meer heeft om het spel voort te zetten. In feite speelt het kaartspel geen rol, want de film is een soort parade van naakte dames, die je uit je slaap zou moeten houden... of je juist zin geeft om naar bed te willen gaan... Het 'scenario' is van Eric Mandelbaum. Het camerawerk is van Geza Sinkovics en het valt behoorlijk tegen. Uit de stal van Mystique, de hofleverancier voor het Playboy label.

Indecent Behaviour II

1994 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1994. Erotiek van Carlo Gustaff. Met o.a. Shannon Tweed, James Brolin, Chad McQueen, Rochelle Swanson en Cynthia Steele.

Sekstherapeute is een gevaarlijk beroep met grote risico`s - althans dat wil deze kronkelige film ons laten geloven. De niet onooglijke Rebecca Mathis (Tweed) oefent een dergelijke professie uit en ze raakt in de knoop met haar pati[KA3]enten, waaronder Darrell Gore (McQueen) die een strafblad met een reeks zedendelicten heeft. Samen met haar aardige vriend Liam O`Donnell (Brolin) probeert ze zich uit de nesten te werken. Ga er eens lekker voor zitten, kijk er naar en vraag uzelf af of het de moeite waard was, inclusief het spel. Wij denken van niet. Zonde van uw kostbare tijd.

Desert Passion

1992 | Erotiek

Verenigde Staten 1992. Erotiek van Carlo Gustaff. Met o.a. Carrie Janisse, Missy Browning en Tony Bond.

Een stripper is op weg met haar vriendin (een actrice) naar Las Vegas, waar ze haar Grote Doorbraak kan maken. Onderweg is het duo zo dom een lifter mee te nemen en dan is het gedaan met de carrière. De maker van dit werkje was helemaal niet van plan de kijker een interessante blik achter de schermen van de keiharde show-wereld in grote gokstad te gunnen. Hij heeft het beperkt tot hartstocht van een triootje in het brandende zand.