Eulalio 'Piporro' González

Acteur

Eulalio 'Piporro' González is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

El bracero del año

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Ofelia Montesco, Kitty de Hoyos en David Reynoso.

Na de Rio Bravo te zijn overgezwommen en na talloze avonturen bereikt een Mexicaan de VS, waar hij werk vindt als dagloner. 'Piporro' beeldt in deze komedie de meest extreme fantasieën uit, die het tegengestelde zijn van de harde realiteit van de Mexicaanse dagloner in de VS.

Ruletero a toda marcha

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Sara García, Norma Angélica en María Duval.

Een plattelander moet veel tegenslag doorstaan als hij naar de stad trekt en taxichauffeur wordt. Zeer slecht.

Se alquila marido

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Elvira Quintana, Arturo Martínez en Roberto Cobo.

Om een machtige handel in hout te kunnen beheersen betaalt een jonge vrouw een boer om voor zijn timide en onvervangbare vrouw te kunnen doorgaan. De concurrentie huurt echter een sluipschutter die hem moet ombrengen. De komiek 'Piporro' vertolkt dit keer de boerenpummel die aan het eind een lesje in ondernemersdeugden aan de middenklasse geeft.

La Nave de los monstruos

1959 | Komedie, Fantasy

Mexico 1959. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Ana Bertha Lepe, Lorena Velázquez en Consuelo Frank.

Een ruimteschip uit een ander melkwegstelsel maakt een reis langs verschillende planeten en neemt van alle planeten monsters mee. Uitermate goedkoop en slecht geregisseerd.

De tal palo tal astilla

1959 | Komedie, Western

Mexico 1959. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Luis Aguilar, Eulalio 'Piporro' González, Flor Silvestre en Marina Camacho.

Twee jongens gaan naar de grote stad om aan een songfestival mee te doen. Hun vriendschap komt in gevaar als er een vrouw in het spel komt. Een mengeling van komedie en western waar de regisseur niet veel van heeft weten te maken, ondanks alle inspanningen van 'Piporro'. Het verhaal is gebaseerd op een idee van hem.

Calibre 44

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Julián Soler. Met o.a. Rosita Quintana, Pedro Armendáriz, Eulalio 'Piporro' González en Rodolfo Landa.

Een tweeling wordt na de moord op hun vader gescheiden. De ene wordt grootgebracht door een vriend van de overledene en de ander door diens moordenaar. Groot geworden, komen zij tegenover elkaar te staan, totdat zij hun werkelijke identiteit ontdekken. Met heel gebrekkige middelen gemaakt. Was het begin van de samenwerking tussen de producent Sotomayor en de komiek 'Piporro'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eulalio 'Piporro' González op televisie komt.

Reageer