Raphael Nussbaum

Regisseur, Scenarist

Raphael Nussbaum is regisseur en scenarist.
Er zijn 8 films gevonden.

Death Blow

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Raphael Nussbaum. Met o.a. Frank Stallone, Martin Landau, Don Swayze, Donna Denton en Terry Moore.

Een groepje dames onder leiding van Denton wreekt zich op de aanranders van de stad, omdat de Officier van Justitie, Stallone, een hekel aan vrouwen heeft, en dus niks doet. Een laag bij de gronds werkje dat al duizend keer eerder is vertoond. De klaterende namen van de spelers zijn niet meer dan commerciële hete luchtballonnen om kijkers te lokken die vervolgens zand in de ogen gestrooid krijgen. Videotitel: W.A.R. wat zoveel betekent als 'Women Against Rape'.

Private Road: No Trespassing

1988 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Raphael Nussbaum. Met o.a. George Kennedy, Greg Evigan, Patty McCormack, Mitzi Kapture en Brian Patrick Clarcke.

Een zeer vervelende film over een rijke familie, waarvan de dochter onder invloed een sportieve jongeman had aangereden, en de vader die een regeringscontract in de wacht probeert te slepen voor een soort pantser-jeep; dan komt het slachtoffer goed van pas, want hij is stockcar-coureur. Wel-te-rusten. Scenario van de regisseur.

W.A.R.

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Raphael Nussbaum. Met o.a. Martin Landau en Frank Stallone.

Het lijkt over oorlog te gaan, maar dat is slechts de halve waarheid. W.A.R. betekent Woman Against Rape. Aantrekkelijke vrouwen weigeren nog langer gewillige slachtoffers te zijn van aanranders en verkrachters. Zij nemen het recht in eigen hand en betalen de sex-maniakken met gelijke munt!

The amoreus adventures of Don Quixote and Sancho Panza

1976 | Erotiek

Verenigde Staten 1976. Erotiek van Raphael Nussbaum. Met o.a. Corey Fischer, Samuel Livneh en Hy Pyke.

Het lijkt over oorlog te gaan, maar dat is slechts de halve waarheid. W.A.R. betekent Woman Against Rape. Aantrekkelijke vrouwen weigeren nog langer gewillige slachtoffers te zijn van aanranders en verkrachters. Zij nemen het recht in eigen hand en betalen de sex-maniakken met gelijke munt!

The Amorous adventures of Don Quixote and Pancho Vanza

1976 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Komedie van Raphael Nussbaum. Met o.a. Corey John Fischer, Hy Pyke, Adriana Van Hemert en Meg Brandon.

Ridicule seksmusical (hoe bedenken ze het) over het liefdesleven van Don Quichotte en zijn assistent Pancho. De acteurs zijn niet voor niets volslagen onbekenden. Ze kunnen weliswaar vrij vlot hun broek laten zakken maar raken hopeloos in de knoei bij de muzikale nummers. De eerste tien minuten zijn omwille van het absurde karakter van de hele onderneming bijzonder fascinerend, maar de verbazing maakt algauw plaats voor verveling. Er circuleren ook kuise kopieën van 91m.

Pets

1973 | Erotiek

Verenigde Staten 1973. Erotiek van Raphael Nussbaum. Met o.a. Candy Rialson, Ed Bishop, Joan Blackman, Teri Guzmán en Bret Parker.

Zoals de Amerikaanse en vooral de Engelse titel al aangeven, betreft het hier een jongeman die door moederlijke dominantie zo'n afkeer van de emancipatiebeweging heeft gekregen, dat hij meisjes in kooien opsluit om ze te temmen - uiteraard voor seksuele doeleinden. Bent u gevoelig voor dit aspect? Dan moet u deze film onverwijld gaan zien. Veel kopieën zijn niet langer dan 89m. GB-titel: SUBMISSION.

Kommando Sinai

1968 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Duitsland 1968. Oorlogsfilm van Raphael Nussbaum. Met o.a. Robert Fuller, Esther Ullmann, E. Sinai en Rolf Eden.

Je houdt het niet voor mogelijk, maar kassa is nu eenmaal kassa: een Duitse produktie over Israëlische commando's in de Zesdaagse Oorlog.

Der Unsichtbare

1963 | Misdaad, Sciencefiction

Duitsland 1963. Misdaad van Raphael Nussbaum. Met o.a. Hannes Schmidhauser, Hans von Borsody, Ellen Schwiers, Ivan Desny en Charles Régnier.

Een saaie politiefilm over een biochemist die de laatste hand legt aan zijn uitvinding (onzichtbaar maken van een biggetje) en daarna verdwijnt. De politie vermoedt dat er kwade opzet in het spel is. Scenario van Vladimir Semitjov, camerawerk van Michael Marszalek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Raphael Nussbaum op televisie komt.

Reageer