Delia Lindsay

Acteur

Delia Lindsay is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Midsomer Murders: Dead Man's Eleven

1997 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1997. Misdaad van Jeremy Silberston en Jeremy Silberston. Met o.a. John Nettles, Daniel Casey, Annabelle Apsion, Penelope Beaumont en Anthony Calf.

Het rustige plaatsje Midsomer Worthy wordt opgeschrikt als Tara (Dean), de jonge vrouw van de harde zakenman Robert Cavendish (Hardy), met een cricketbat wordt vermoord. Inspecteur Tom Barnaby (Nettles) en zijn assistent Gavin Troy (Casey) onderzoeken de zaak en ontdekken al vlug dat het moordwapen het eigendom was van Stephen (Calf), de getrouwde zoon van Robert. Stephen had ruzie met zijn vader en stiefmoeder. Bovendien blijkt zijn alibi niet te kloppen en heeft hij een relatie met de serveerster uit de pub. Tom is er niet zeker van of Stephen wel de dader is. Volgens hem zit er veel meer achter de hele zaak en verbergen heel wat dorpsbewoners geheimen. Hij is ervan overtuigd dat er een verband is met een explosie in de steengroeve van Cavendish, negen jaar geleden, waarbij een dode viel. Klassiek opgebouwde detectivefilm die veel te danken heeft aan de uitstekende dialogen. Niet bepaald origineel, wel spannend en mysterieus. Anthony Horowitz baseerde zijn scenario op de roman van Caroline Graham. Fotografie is van Graham Frake. Stereo.

Because of the Cats

1973 | Misdaad, Erotiek, Horror, Drama, Thriller

Nederland/Belgiƫ 1973. Misdaad van Fons Rademakers. Met o.a. Bryan Marshall, Alexandra Stewart, Sebastian Graham Jones, Delia Lindsay en Sylvia Kristel.

Slecht onder toezicht gehouden pubers uit Bloemendaalse villa's hangen in crimineel opzicht de beest uit en geven de politie handenvol werk. Een beroerd ogend sensatie-filmpje, dat een vetvlek vormt op Rademakers' verder zo keurige staat van dienst.

Scars of Dracula

1971 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1971. Horror van Roy Ward Baker. Met o.a. Christopher Lee, Dennis Waterman, Jenny Hanley, Christopher Matthews en Wendy Hamilton.

Let op de hoektanden wanneer een jong stelletje in de clinch ligt met Dracula, terwijl ze op zoek zijn naar de vermiste broer van de jonge man. Op exotische wijze het tijdelijke met het ontijdelijke verwisselen, zullen we maar zeggen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Delia Lindsay op televisie komt.

Reageer