Diane Sommerfield

Acteur

Diane Sommerfield is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Love in a Taxi

1980 | Romantiek

Verenigde Staten 1980. Romantiek van Robert Sickinger. Met o.a. Diane Sommerfield, James H. Jacobs, Earl Monroe, Malik Murray en Lisa Jane Persky.

Een juweeltje van een film over de liefde die opbloeit tussen de joodse taxichauffeur Jacobs en het zwarte kantoormeisje Sommerfield. Een met zorg en liefde vervaardigde echte publieksfilm met goed acteerwerk van alle spelers.

Blackjack

1978 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1978. Actiefilm van John Evans. Met o.a. Damu King, Tony Brown, William Smith, Angela May en Diane Sommerfield.

De strijd om de burgerrechten in Amerika wordt nogal geforceerd verweven met een gewelddadig gangsterdrama. De ene zwarte misdadiger wil ter meerdere glorie van zijn ras een geheel uit zwarten bestaande maffia oprichten, terwijl zijn partner werkt voor een blanke onderwereldkoning uit Las Vegas (Smith) die pretendeert een werkgever te zijn die gelijke kansen voorstaat. De film is politiek nauwelijks overtuigend en ook cinematografisch weinig geslaagd. Het scenario is van producent/regisseur Evans. Het camerawerk is van Jack Steely.

The Black Godfather

1975 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Drama van John Evans. Met o.a. Don Chastain, Rod Perry, Damu King, Diane Sommerfield en Jimmy Witherspoon.

In de reeks 'blacksploitationfilms' deze onbeschaamde, minderwaardige B-film die het Godfatherverhaal nog eens overdoet, maar dan met een zwarte peetvader en zijn gebroed van kinderen, ooms en neven die van de misdaad leven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diane Sommerfield op televisie komt.

Reageer