Caveh Zahedi

Regisseur, Acteur, Scenarist, Producer

Caveh Zahedi is regisseur, acteur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

I am a Sex Addict

2005 | Komedie

Verenigde Staten 2005. Komedie van Caveh Zahedi. Met o.a. Caveh Zahedi, Rebecca Lord, Emily Morse en Amanda Henderson.

Regisseur Caveh Zahedi vertelt openhartig over zijn seksverslaving aan de vooravond van zijn derde huwelijk.

Citizen Ruth

1996 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1996. Komedie van Alexander Payne. Met o.a. Laura Dern, Swoosie Kurtz, Mary Kay Place, Burt Reynolds en Tippi Hedren.

Debuut van regisseur Payne (About Schmidt). Een theatrale abortuskomedie over dakloze Ruth, een spichtige zwangere vrouw die te maken krijgt met de felle voor- en tegenstanders van abortus. Terwijl Ruth zich tegoed doet aan het snuiven van lijm en toiletreiniger doen de partijen hun best om haar te winnen voor hun goede zaak. Payne presenteert een sardonische parade van grotesk uitvergrote typetjes met Ruth als speelbal in het midden. Zij reageert heerlijk impulsief op de overvloed van aandacht en vindt de perfecte oplossing. Met behulp van Derns intense spel laat Payne zien hoe je een zwaar onderwerp vederlicht maakt zonder te vervallen in kolder.

A Little Stiff

1990 | Komedie, Romantiek, Experimenteel

Verenigde Staten 1990. Komedie van Caveh Zahedi en Greg Watkins. Met o.a. Caveh Zahedi, Erin McKim, Patrick Park, Greg Watkins en Arnold Barkus.

Een onafhankelijk geproduceerde film, waarin de acteurs hun echte namen gebruiken en voornamelijk ook zichzelf spelen. De makers zijn zo verstandig geweest om uitvoerig te verhalen over een onhandige filmstudent die smoorverliefd wordt op een mooi meisje. De minimalistische stijl en de geïmproviseerde dialogen kunnen de verveling opwekken van minder avontuurlijk ingestelde kijkers. Scenario van de regisseurs Watkins en Zahedi. Camerawerk van Greg Watkins.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Caveh Zahedi op televisie komt.

Reageer