Joe Shishido

Acteur

Joe Shishido is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Shichinin no Yaju - Chi no Sengen

1969 | Misdaad

Japan 1969. Misdaad van Mio Ezaki. Met o.a. Tatsuro Tamba, Yoshio Aoki, Masumi Okada en Joe Shishido.

De 'Zeven Smeerlappen' besluiten de leider van een belangrijke bende te overvallen, als deze het geld gaat ophalen afkomstig van diefstal bij de paardenraces. Een soort vervolg op SHICHININ NO YAJU, waarin het nadruk wordt gelegd op de komische kant. Gebaseerd op Europese voorbeelden.

Ogon no Yarodomo

1969 | Misdaad

Japan 1969. Misdaad van Mio Ezaki. Met o.a. Yujiro Ishihara, Hideaki Nitani, Joe Shishido en Misa Hirose.

Twee leden van een gangsterbende krijgen de opdracht wraak te nemen op de leider van een rivaliserende bende. Een buitengewone algemene, zeer platgetreden, onoriginele Yakuza-film, die zijn hoogtijdagen beleefde in de periode 1960-1970.

Shichinin no Yaju

1968 | Misdaad

Japan 1968. Misdaad van Mio Ezaki. Met o.a. Tetsurô Tamba, Joe Shishido, Chieko Matsubara en Masumi Okada.

Een onstlagen politieman wordt teruggeroepen de ontvoering van een belangrijke wetenschapper op te lossen, een zaak met een delicaat karakter. Een kleurloze thriller die maar al te duidelijk geïnspireerd is op James Bond.

Anata no Inochi

1967 | Misdaad

Japan 1967. Misdaad van Buichi Saito. Met o.a. Tetsuya Watari, Chieko Matsubara, Joe Shishido en Tomoko Hamakawa.

Een jonge musicus wordt ten onrechte naar de gevangenis gestuurd. Wanneer hij zijn straf uitgezeten heeft, komt hij erachter dat zijn vader gestorven is. Een curieuze politiefilm met een opmerkelijke sfeer voor dit genre.

Ryuko Mujo

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Joe Shishido, Masako Izumi en Asao Koike.

Een jonge misdadiger komt uit de gevangenis en ontdekt dat in de bende waartoe hij behoorde veel veranderingen hebben plaats gehad. Zeer clichématige triller van toen.

Nagaremono no Mure

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Haruyasu Noguchi. Met o.a. Akira Kobayashi, Joe Shishido, Ryoji Hayama en Akio Kato.

Een huurmoordenaar mengt zich tussen twee vechtende bendes. Een typische Yakuza-film met elementen van RED HARVEST, YOJIMBO, PER UN PUGNO DI DOLLARI. Behoort tot de bloeitijd van de Japanse misdaadfilm.

Kanto Yukyoden

1964 | Misdaad

Japan 1964. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Akira Kobayashi, Joe Shishido, Chieko Matsubara en Shiro Osaka.

In het vooroorlogse Japan leert een delinquent, die net uit de gevangenis komt, de clandestiene gokkerswereld kennen. Een misdaadfilm die ondanks een zekere uitstraling duidelijk minder is dan soortgelijke Amerikaanse films.

Yabaikoto nara Zeni ni Naru

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Koh Nakahira. Met o.a. Joe Shishido, Ruriko Asaoka, Hiroyuki Nagato en Daizaburo Hirata.

Joe, Okita en Serizawa plannen een grote geldroof van méér dan 1 biljoen yen, dat toebehoort aan het leger. Vermakelijke film in het Yakuza-genre die doet denken aan de film HOUSE OF BAMBOO van Sam Fuller en die boven z'n genre uitstijgt.

Dai Hyogen

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Buichi Saito. Met o.a. Joe Shishido, Masako Izumi, Yuji Odaka, Tadao Sawamoto en Shiro Osaka.

Tetsuji sluit vriendschap met de zeehondenjager Yamasé, als hij op zoek is naar een verrader, Sawano, die schuldig is aan de dood van zijn familie in WO II. Een zeer clichématige avonturenfilm, waarin de prachtige landschappen de voornaamste positieve aspecten zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Shishido op televisie komt.

Reageer