Todor Chapkanov (1977) is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Undisputed 4

2016 | Actiefilm, Misdaad

Bulgarije/Verenigde Staten 2016. Actiefilm van Todor Chapkanov. Met o.a. Scott Adkins, Teodora Duhovnikova, Martyn Ford en Brahim Chab.

Viking Quest

2014 | Fantasy, Actiefilm, Sciencefiction

Canada/Bulgarije 2014. Fantasy van Todor Chapkanov. Met o.a. Harry Lister Smith, Jenny Boyd en Oliver Walker.

De jonge Viking Erick sluit zich aan bij een andere clan om een prinses te redden die is ontvoerd door de Midgard Serpent.

Crystal Skulls

2014 |

Verenigde Staten 2014. Todor Chapkanov. Met o.a. Richard Burgi, Wendy Glenn en Sam Redford.

Het is 2020 en een zwart gat nadert de zon en dompelt de aarde in duisternis. De hoop is gericht op een verzameling van 12 oude schedels in de ruïnes van een Maya-tempel om de apocalyps af te wenden.

True Bloodthirst

2012 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 2012. Horror van Todor Chapkanov. Met o.a. Ben Lambert, Ewan Bailey, Claudia Bassols en Roark Critchlow.

In een toekomstig Roemenië kunnen vampiers en mensen dankzij nieuw kunstmatig bloed naast elkaar bestaan. Zal de ongemakkelijke vrede standhouden?

Hammer of the Gods

2009 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 2009. Avonturenfilm van Todor Chapkanov. Met o.a. Zachery Ty Bryan, Daz Crawford en Mac Brandt.

Thor en zijn vrienden reizen af naar een mysterieus eiland. Als zij daar aankomen, stuiten zij op vreemde wezens, Varguls, bloeddorstige wolfachtige schepsels. Om deze te verslaan moet Thor op zoek naar de legendarische hamer.

Ghost Town

2009 | Horror, Western

Verenigde Staten 2009. Horror van Todor Chapkanov. Met o.a. Gil Gerard, Randy Wayne en Jessica Rose.

Reb Halland, die in het tijdperk van het Wilde Westen leefde, heeft een pact met de duivel gesloten in ruil voor onsterfelijkheid voor zijn bende en hemzelf. Priester McCready probeert het kleine stadje te beschermen door vijf totempalen eromheen te plaatsen in de vorm van een pentagram. Op een dag neemt een verzamelaar een van de palen mee, waardoor Halland en zijn bende kans zien om het stadje binnen te dringen en de bewoners te vermoorden. Hierna plegen zij een rituele zelfmoord. Jaren later belandt een groep studenten in dezelfde stad en al gauw vinden ze een voor een de dood. Aan de overlevenden de taak om het mysterie te ontrafelen.

Copperhead

2008 | Horror, Western

Verenigde Staten 2008. Horror van Todor Chapkanov. Met o.a. Brad Johnson, Wendy Carter en Billy Drago.

Wanneer de beruchte 'Wild' Bill Longley in Magdalena aankomt, ontdekt hij dat zijn oude vriend is vermoord door een bende. Voordat hij dit verder kan onderzoeken en wraak kan nemen, gebeurt er onverwachts iets vreemds. Door een mijnexplosie zijn er allemaal giftige slangen in de stad terecht gekomen en loopt iedereen gevaar.