Heather Hughes

Acteur

Heather Hughes is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Run for the Money

2002 | Actiefilm, Komedie, Thriller

Verenigde Staten 2002. Actiefilm van Peter Antonijevic en Peter Antonijevic. Met o.a. Christian Slater, Val Kilmer, Sara Downing, Vincent Laresca en Balthazar Getty.

Als gauwdief Taylor (Slater) uit de gevangenis is ontslagen, heeft hij geld nodig voor zijn weelderige vriendin Virginia (Hannah) en haar tien-jarige dochtertje. Hij heeft een snel plan, verzamelt zijn maten en ze beroven het kantoortje van Bo Young (Forsythe) op de renbaan om te ontdekken dat ze besmet geld van de FBI te pakken hebben. Corrupte FBI-agent Cornell (Kilmer) stelt nu een handeltje voor aan Taylor & Cie: beroof een dikke geldwagen en wij delen de buit samen. De kijker moet vooral bij deze als grappig bedoelde actiefilm niet op de loopjes met de logica en de plotgaten letten; het zijn er te veel. Bovendien vraag je je af hoe zo`n aardige Hannah (ze is 42 en mag er beslist zijn) zich heeft laten inhuren voor zo`n film, waarin ze nauwelijks haar talenten kan vertonen. Trouwens de overige rolverdeling maakt zich ook niet al te druk, en Kilmer die hoog op de credits staat, ontkomt aan de schande omdat hij pas laat opkomt en de actie niet om hem draait. Jammer dat de regie, de uitvoering en het scenario van Willie Dreyfus zo slordig zijn en zo vol zitten met clich[KA1]es - anders was het best een aardige B-film geweest. Het camerawerk is van Phil Parmet. Ook bekend als HARD CASH en IN GOD WE TRUST (het randschrift op de Amerikaanse munten en de bede op de dollarbiljetten).

Blood Freak

1971 | Horror

Verenigde Staten 1971. Horror van Steve Hawkes. Met o.a. Steve Hawkes, Dana Cullivan, Heather Hughes, Tera Anderson en Brad Grinter.

Deze vrolijke en dwaze film kan wellicht het beste beschreven worden als een kruising tussen REEFER MADNESS en THE FLY. Een drugsverslaafde eet een stukje kalkoen, waarmee geƫxperimenteerd was en hij verandert in een belachelijk monster uit een Z-film. Een must voor liefhebbers van de bizarre film.

Flesh Feast

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van B.F. Grinter en B. F. Grinter. Met o.a. Veronica Lake, Phil Philbin, Heather Hughes, Chris Martell en Martha Mischon.

Deze laatste film van Lake (die ze mede-produceerde) bestaat uit beschamende, amateuristische en bloederige vuilspuiterij. Bij de liefhebbers van het genre zal het wel een klassieker worden. Ze is een krankzinnige wetenschapsvrouw op zoek naar een manier om de mens te verjongen, die op het hoogtepunt van de film ene Hitler doodmartelt (maden vreten zijn gezicht weg, uiteraard in close-up). Vervolgens richt ze zich rechtstreeks tot het publiek met een fel pro-Amerikaanse en anti-nazistische tirade, alsof er nog wat viel toe te voegen aan THE GREAT DICTATOR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Heather Hughes op televisie komt.

Reageer