Francisco Cecilio

Acteur

Francisco Cecilio is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Bajo en nicotina

1984 | Misdaad

Spanje 1984. Misdaad van Raúl Artigot. Met o.a. Oscar Ladoire, Silvia Munt, Antonio Resines, Assumpta Serna en Francisco Cecilio.

Een eenzame jongeman zondert zich van alles en iedereen af en zoekt zijn toevlucht in dat wat hij belangrijker vindt: videofilms kijken. Een belachelijke, domme film, slecht gemaakt en gespeeld die geen enkel commercieel succes heeft gehad.

Don cipote de la Manga

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Gabriel Iglesias. Met o.a. Francisco Cecilio, Azucena Hernández, Gracita Morales en Antonio Mayans.

Een uitzonderlijke figuur wil een einde aan de corruptie maken. Een lompe en zeer groffe komedie gespeend van elke kwaliteit.

Los Líos de Estafania

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Augusto Fenollar. Met o.a. Carmen Villani, Máximo Valverde, Francisco Cecilio, Alfonso del Real en Félix Dafauce.

Een jonge vrouw beraamt een plan om het fortuin van een vriend van haar verloofde te bemachtigen. Echt afschuwelijk.

La Masajista vocacional

1981 | Komedie, Erotiek

Spanje 1981. Komedie van Francisco Lara Polop. Met o.a. Adriana Vega, Raúl Sender, Francisco Cecilio en María Salerno.

Een speler die een klap op zijn kruis heeft gekregen wordt door een mooie masseuse behandeld. Een bijzonder grove komedie.

Adulterio nacional

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Francisco Lara. Met o.a. Quique Camoiras, Charo López, Francisco Cecilio, Azucena Hernández en Gracita Morales.

De film beschrijft de ontrouw tussen twee bevriende echtparen. Dit onbeduidende intrigestuk doet zijn voordeel met de sensuele Charo Lopéz, die graag de hoofdrol speelt.

Cuatro locos buscan manicomio

1980 |

Spanje/Italië 1980. Rafael Gordon. Met o.a. Tom Hernandez, Francisco Cecilio en Silvia Aguilar.

De film beschrijft de ontrouw tussen twee bevriende echtparen. Dit onbeduidende intrigestuk doet zijn voordeel met de sensuele Charo Lopéz, die graag de hoofdrol speelt.

4 locos buscan manicomio

1980 | Komedie

Italië/Spanje 1980. Komedie van Rafael Gordon. Met o.a. Silvia Aguilar, Francisco Cecilio, Tom Hernández en Aldo Sambrell.

Een belangrijke mafialeider arriveert in een psychiatrische inrichting. Deze erbarmelijke Spaans/Italiaanse komedie is in geen van beide landen op grote schaal uitgebracht.

Esposa de día, amante de noche

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Fiorella Faltoyano, Francisco Cecilio, Juan Luis Galiardo en Pilar Velázquez.

De moeite die een echtpaar zich getroost om elkaar trouw te blijven. Eenvoudigweg een zeer slechte film.

Tengamos la guerra en paz

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Eugenio Martín. Met o.a. Francisco Cecilio, Verónica Miriel, Fedra Lorente en Eduardo Calvo.

Tijdens de burgeroorlog aarzelt een man tussen twee vrouwen die tot verschillende politieke kampen behoren. Zeer slecht.

L'infidèle

1976 | Komedie

Spanje/Frankrijk 1976. Komedie van Roberto Bodegas. Met o.a. Rufus, Amparo Soler Real, Tsilla Chelton, Jose Luis Coll en Francisco Cecilio.

Een scenario van Rafael Azcona in zijn zo geheel eigen stijl. Een Fransman reist door Spanje, wordt dolverliefd op de jonge dorpelinge Malena en trouwt haar. Helaas doet hij 'het' niet zo graag en zij heeft juist een vurig temperament. Ze nodigt de apotheker bij haar thuis uit maar die heeft een zwak hart en wat te doen met een lijk? De oplossing volgt in de gedaante van de mooie bakker, die bijna letterlijk in vuur en vlam raakt in zijn oven, terwijl Lucien zich troost met zijn meccano. Mooi onderwerp voor Buñuel, maar Bodegas beschikt niet over het talent van zijn landgenoot. Om kort te gaan, een onsamenhangende en slordig gemonteerde film waarin op goed geluk satire en galgehumor met elkaar zijn vermengd, zoals ongetwijfeld de bedoeling was van de verhitte liefdesscènes in de bakkersoven.

A la legión le gustan las mujeres

1976 | Komedie, Oorlogsfilm

Spanje 1976. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. Fernando Sancho, Francisco Cecilio, Luis Varela en Ricardo Palacios.

Tijdens de Spaanse Burgeroorlog voeren vier soldaten van het vreemdelingenlegioen een bijzondere operatie uit. Ze willen zo het leven redden van de verloofde van hun officier. Deze komedie, gemaakt ter verering van het Spaanse legioen, wekte veel verontwaardiging. Ook bekend als ... Y A LAS MUJERES LES GUSTA LA LEGIÓN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Francisco Cecilio op televisie komt.

Reageer