Marie Wells

Acteur

Marie Wells is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Beyond the Rockies

1932 | Western

Verenigde Staten 1932. Western van Fred Allen. Met o.a. Tom Keene, Rochelle Hudson, Julian Rivero, Hank Bell en Ernie Adams.

Harry Joe Brown produceerde deze goede western, waarin held Tom Keene het nu eens niet met een gebaarde en gemeen uitziende schurk aan de stok krijgt maar met Marie Wells, leidster van een ranch waar een bende veedieven zijn basis heeft. Oliver Drake bewerkte het aardige verhaal van J.P. McCarthy, en Ted McCord was de cameraman.

Song of the West

1930 | Western

Verenigde Staten 1930. Western van Ray Enright. Met o.a. John Boles, Vivienne Segal, Joe E. Brown, Edward Martindel en Harry Gribbon.

Een legerofficier (Boles) wordt van moord verdacht. Hij ontsnapt en wordt overal achtervolgd. Het is een western, maar de liefhebbers zullen er niet kapot van zijn. Er wordt heel wat in afgezongen, want de film is gebaseerd op de operette Rainbow van Laurence Stallings en Oscar Hammerstein II. Harvey Thew moest er een scenario van maken, maar slaagde daar slecht in. Daardoor is dit verder goed verzorgde produkt geen onderhoudende film geworden. Dev Jennings deed het camerawerk.

The Love Brand

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Stuart Paton. Met o.a. Roy Stewart, Wilfrid North, Margaret Landis, Arthur Hull en Sidney De Grey.

Romantiek in het Wilde Westen. Eerst wil Landis Stewart alleen maar gebruiken om haar vader, North, te helpen maar daarna wordt ze echt verliefd op hem. Dat wil hij echter bewezen hebben. Adrian Johnson was de scenarist en William Thornley de cameraman. Paton was een kundig regisseur, die vanaf 1915 tot Universals topmensen behoorde. Zijn carrière liep in feite stuk in de jaren dertig. Hij stierf in december 1944, 59 jaar oud.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marie Wells op televisie komt.

Reageer