Robert C. Ramirez

Regisseur, Scenarist

Robert C. Ramirez is regisseur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

Clifford's Really Big Movie

2004 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2004. Animatie van Robert C. Ramirez. Met o.a. John Ritter, Wayne Brady, Jenna Elfman en John Goodman.

Eenvoudige tekenfilm voor de kleintjes over een huizenhoge rode hond die zich zorgen maakt over zijn eetgedrag. Zijn olifantformaat vergt nogal wat voedsel en hij denkt dat zijn baasjes dat niet meer kunnen betalen. Een baantje in het circus biedt uitkomst, een betrekking die al snel uitdraait op het redden van zijn opgewekte maar o zo noodlijdende dierlijke collega-artiesten. Een volstrekt onschuldige productie waarin geen enkel conflict op de spits wordt gedreven. Gebaseerd op het razend populaire boek - en verwante televisieserie - van Norman Bridwell.
In de originele, Engelstalige versie met de stemmen van oa John Ritter, Wayne Brady en John Goodman.

The brave little toaster, to the rescue

1999 | Animatie

Verenigde Staten 1999. Animatie van Robert C. Ramirez.

Het dappere broodroostertje moet, samen met zijn vriendjes, proefdieren uit een dierenkliniek redden

The Brave Little Toaster Goes to the Rescue

1999 | Animatie, Familiefilm, Fantasy, Sciencefiction

Verenigde Staten 1999. Animatie van Robert C. Ramirez.

Videovervolg op THE BRAVE LITTLE TOASTER GOES TO MARS. Rob studeert inmiddels diergeneeskunde aan de universiteit en heeft als student de nodige dieren het leven gered: poes Maisie met drie kattenkindertjes, hamster Alberto, slang Gulliver, rhesusaapje Sebastian en Ratso de rat. Rob heeft als assistent Mack. Hij is niet eerlijk en gemeen, want hij wil de dieren verkopen aan een laboratorium, waar ze dierproeven nemen en hij pikt Robs eindscriptie uit de computer, waardoor Rob zijn diploma als dierenarts niet kan halen. Dan schieten onze apparaten hem te hulp, inclusief een oude bekende, computer Wittgenstein die in de kelder staat en dringend een nieuw onderdeel nodig heeft, voordat hij een listig hulpapparaat kan uitvinden. Het zwakke scenario is wederom van uitvoerend producent Willard Carroll en is gebaseerd op de figuurtjes uit het oorspronkelijke boek van de bekende SF- schrijver Thomas M. Disch. De eerste film is en blijft de beste.

Het dappere broodroostertje: De redder in nood

1999 | Animatie

Verenigde Staten 1999. Animatie van Robert C. Ramirez.

Een broodroostertje komt op voor al het onrecht in de wereld. Het krijgt al snel de naam het dappere broodroostertje toegeschreven

The Brave Little Toaster Goes to Mars

1998 | Animatie, Familiefilm, Fantasy, Sciencefiction

Verenigde Staten 1998. Animatie van Robert C. Ramirez.

Tekenfilm met niet echt voor de hand liggende hoofdpersonages, zoals een bureaulamp met een Surinaams accent, een hautaine magnetron, een spoelkraan met wulpse oogopslag enzovoorts, enzovoorts. Belangrijkste figuur - want titelheld - is het broodroostertje, dat is voorzien van een niet weg te branden big smile en malle multifunctionele handvatjes. Het avontuur draait om de geheime plannen van het gehoorapparaat uit de keukenla, dat 'zacht en duidelijk' signalen opvangt uit de ruimte. Voor de kleintjes is The brave little toaster goes to Mars ongetwijfeld een meesterwerk, maar ouders die het al elf jaar oudere origineel kennen, zullen zich snel vervelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert C. Ramirez op televisie komt.

Reageer