Henry Woolf

Acteur

Henry Woolf is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Superman III

1983 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm, Fantasy

Verenigd Koninkrijk 1983. Sciencefiction van Richard Lester. Met o.a. Christopher Reeve, Richard Pryor, Annette O'Toole, Jackie Cooper en Marc McClure.

Computerprogrammeur Gus (Pryor) is geniaal, maar immoreel. De ideale medewerker, dus, voor multimiljonair Ross Webster (Vaughn), die door een duivels plan probeert nog rijker te worden. Als Superman daar een stokje voor steekt neemt Ross wraak met synthetisch kryptoniet, dat Superman weliswaar niet doodt, maar hem wel splitst in een goed (Kent) en een slecht (Superman) personage. Niet de beste aflevering van deze serie Supermanfilms, de personages zijn vlakker dan in de vorige afleveringen, en ook Pryor kan de film niet redden.

The Love Pill

1971 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1971. Komedie van Kenneth Turner. Met o.a. Toni Sinclair, Melinda Churcher, Henry Woolf, David Pugh en Kenneth Waller.

Een Engelse handelaar in delicatessen ontdekt een stof waarvan vrouwen seksueel enorm opgewonden raken. Hij brengt deze stof als snoepje op de markt. Misschien wel de meest vermoeiende seksklucht ooit gemaakt; zwaar ondervoede flauwekul. Subtiele geesten gaven de film later de titel THE LOVE PILLS.

Figures in a Landscape

1970 | Avonturenfilm, Drama, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1970. Avonturenfilm van Joseph Losey. Met o.a. Robert Shaw, Malcolm McDowell, Henry Woolf, Christopher Malcolm en Pamela Brown.

Een stel capabele hoofdrolspelers en enig verbazingwekkend stuntwerk met helikopters - maar daarmee hebben we de pluspunten van deze warrige allegorie dan wel genoemd. De film gaat over twee vluchtelingen die in een niet nader genoemd land worden achtervolgd door een niet nader genoemd leger. Misschien vinden fans van Losey er iets aan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Henry Woolf op televisie komt.

Reageer