Shinji Murayama

Regisseur, Scenarist

Shinji Murayama is regisseur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

Yoru no Tehaishi

1969 | Drama

Japan 1969. Drama van Shinji Murayama. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Mihoko Inagaki, Mari Shiraki, Junzaburo Ban en Yuki Jono.

De jonge Hideo is een soort souteneur, want hij ontneemt een aantal vrouwen hun geld en laat hen in bepaalde bars werken. Een amoreel drama dat tegen de misdaadfilm aanhangt. Sociologisch ongetwijfeld interessant, maar vanuit filmisch van weinig waarde.

Yoru no Mesu-inu

1966 | Drama

Japan 1966. Drama van Shinji Murayama. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Mako Midori, Reiko Ohara en Eitaro Ozawa.

Een jonge amorele verleider voorziet in zijn onderhoud door jonge onschuldige meisjes uit de provincie tot prostitutie te drijven. Een zeer middelmatige film, over een onderwerp dat tot vervelens toe behandeld is in de film van toen.

Iro

1965 | Drama

Japan 1965. Drama van Shinji Murayama. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Mako Midori, Reiko Ohara en Masumi Harukawa.

Een man verleidt alle vrouwen die hij op zijn weg tegenkomt. Verwarrend en dubbelzinnig drama, één van de eerste films van de tegenwoordig befaamde Shinji Murayama.

Nikutai no Seiso

1964 | Drama, Misdaad

Japan 1964. Drama van Shinji Murayama. Met o.a. Yoshiko Sakuma, Junko Fuji, Yatsuko Tanami en Shigeko Arai.

De mooie geisha Kimicho raakt door de schuld van haar baas verwikkeld in een louche zaak. Een psychologisch drama met trekjes van een politiefilm, geschreven door de beroemde regisseur Kaneto Shindo.

Tokyo untouchable

1963 | Misdaad, Thriller, Mysterie

Japan 1963. Misdaad van Shinji Murayama. Met o.a. Rentaro Mikuni, Ken Takakura, Misako Watanabe, Yoshiko Mita en Tetsurô Tamba.

Na zijn ontslag uit de gevangenis is Kawamoto klaar om de door hem gestolen en verborgen juwelen te pakken te krijgen. Detective Nishiyama is vastberaden om dit te verhinderen. Japanse thriller van een redelijk niveau, behorende tot de bloeitijd in de produktie van dit genre in Japan. In de hoofdrol Takakura, een karakterspeler in dit genre.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shinji Murayama op televisie komt.

Reageer