Kevin Cooper is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Fidel

2002 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 2002. Biografie van David Attwood. Met o.a. Victor Huggo Martin, Gael García Bernal, Patricia Velasquez, Cecilia Suárez en Maurice Compte.

Biografisch drama over de voormalige Cubaanse leider Fidel Castro (1926), één van 's werelds meest controversiële leiders. Met zijn geheven vuist, zijn symbolisch legeruniform en sigaar is Fidel Castro een icoon geworden. Een verhaal over het leven van Fidel over een tijdspanne van zestig jaar. De Cubaanse revolutie van 1956, het presidentschap, zijn band met Che Guevera en een gevangenisstraf beheersten zijn leven. De miniserie werd oorspronkelijk in twee delen uitgezonden, in Europa soms in vier delen van een uur.

Outrage

1998 | Drama

Verenigde Staten 1998. Drama van Robert Allan Ackerman. Met o.a. Rob Lowe, Jennifer Grey, Eric Michael Cole, Kathryn Harrold en Shane Meier.

Tom Casey wil het allerbeste voor zijn knappe zwangere vrouw Sally. Voor zijn beroep verkoopt hij verzekeringen en probeert zo goed als mogelijk de eindjes aan elkaar te knopen. Na een gezellig avondje uit ziet Tom een groep jongeren zich verdacht ophouden rond zijn auto en belt de politie. Zij worden ingerekend op het moment dat zij Toms auto inbreken. De moeder van Jeffrey, leider van de groep, is een bekend advocate en krijgt de jongelui binnen een mum van tijd weer vrij. Jeffrey zweert wraak. Als Tom vijftien dagen de gevangenis in moet wegens verboden wapenbezit, wordt zijn vrouw Sally ontvoerd. (RdL/VPRO Gids)

Neighbor Hoodz

1991 | Horror, Misdaad

Verenigde Staten 1991. Horror van Lemmy Hassan en James Tucker. Met o.a. Mindy Meyer, Kevin Cooper, Lemmy Hassan, Karl Van Sickle en Karen Kiss.

Deze op videoband opgenomen A REEFER MADNESS van de jaren 1990, doet niet onder voor welke hysterische anti-drug- publiciteit dan ook. Deze mislukking is te danken aan de kleingeestige instelling, waarmee de film is gemaakt. Het grillige plot vertelt over de belevenissen van een jonge schoonheid, die aan cocaïne verslaafd raakt. Dit verandert haar in een kannibalistisch monster met een groen gezicht, maar hoe dit komt wordt verder niet toegelicht. Wreed en lachwekkend maar toch op video gedistribueerd en door zwarte Amerikaanse recensenten onthaald met enthousiaste, positieve kritieken. Ook bekend als DEVIL SNOW.