Claudia Muzii

Acteur

Claudia Muzii is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Una famiglia in giallo

1991 | Mysterie, Misdaad

Italië/Frankrijk 1991. Mysterie van Luciano Odorisio. Met o.a. Ugo Tognazzi, Sebastiano Nardone, Andréa Ferréol, Luca Lionello en Claudia Muzii.

Dit was de laatste rol die Tognazzi voor zijn dood in 1990 speelde. Hij speelt de menselijke Inspecteur Andreoli, die de zaken op een persoonlijke manier afhandelt en zeer aan zijn familie is gehecht. De televisiefilm bestaat uit twee episoden: La seducta spiritica gaat over een rechtschapen magistraat die de illegale activiteiten van een oliemaatschappij onderzoekt. Men probeert hem te chanteren met zijn affaire met een actrice, maar hij weigert zich hierdoor te laten intimideren. Wanneer de actrice dood aangetroffen wordt, komt het schandaal aan het licht. Dan komt Andreoli op om een onderzoek in te stellen waarbij hij geholpen wordt door zijn vrouw die gek op intriges is en zijn zoon die voor een particuliere tv-omroep werkt. De tweede episode, Il sogno gaat over een meisje dat tijdens een schoolreisje is verdwenen en waarvan aangenomen wordt dat ze dood is. Er wordt een lijk gevonden en de ouders verklaren dat het het lichaam van hun dochter is. Haar moeder droomt elke nacht van haar alsof ze nog in leven is en die boodschap door wil geven. Na dit verhaal aangehoord te hebben, overtuigt Andreoli's vrouw hem ervan de zaak te heropenen, waardoor hij in Frankrijk terecht komt.

Il nido del ragno

1988 | Horror

Italië 1988. Horror van Gianfranco Giagni. Met o.a. Roland Wybenga, Paola Rinaldi, William Berger, Stéphane Audran en Marghareta von Krauss.

Deze film speelt zich af in Boedapest in Hongarije en bevat enkele goede locatieopnamen, maar plichtmatig acteerwerk. Deze griezelfilm is voornamelijk een gespetter van bloed en gestold bloed dankzij de speciale make-up effecten. Het verhaal gaat over een Amerikaanse professor in Boedapest die verstrikt raakt in een mysterieus web van oude mysterieuze sekte, een monster - half mens, half spin - vereert en dat zich met menselijke offers voedt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claudia Muzii op televisie komt.

Reageer