Harry Watt

Regisseur

Harry Watt is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Siege of Pinchgut

1960 | Misdaad

Australië/Verenigd Koninkrijk 1960. Misdaad van Harry Watt. Met o.a. Aldo Ray, Heather Sears en Neil McCallum.

Een grimmige studie van de menselijke natuur als een viertal harde schurken een familie gijzelt in een vuurtoren en zij moeten besluiten of ze nu wel of niet de haven van Sydney met een grote bom zullen opblazen. Ook bekend als FOUR DESPERATE MEN.

West of Zanzibar

1954 |

Verenigd Koninkrijk 1954. Harry Watt. Met o.a. Anthony Steel, Sheila Sim, Edric Connor en Orlando Martins.

Ivoorjagers zien de gevaren van het oerwoud onder ogen en worden bedreigd door 'inboorlingen'. Steel en Sim delen lief en leed.

Where no Vultures Fly

1951 | Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1951. Avonturenfilm van Harry Watt. Met o.a. Anthony Steel, Dinah Sheridan, Harold Warrender, William Simons en Meredith Edwards.

Een documentaire-achtig verslag van de bevolking van het Mount Kilimanjaro Game Preserve Park in Afrika.

Eureka Stockade

1948 | Avonturenfilm, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1948. Avonturenfilm van Harry Watt. Met o.a. Chips Rafferty, Jane Barrett, Gordon Jackson, Jack Lambert en Peter Illing.

Australische gouddelvers komen in 1850 in opstand tegen een hardvochtige Britse gouverneur. Een weinig overtuigende historische actiefilm uit de Engelse Ealingstudio.

The Overlanders

1946 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk/Australië 1946. Familiefilm van Harry Watt. Met o.a. Chips Rafferty, Daphne Campbell, John Fernside, Jean Blue en John Nugent Hayward.

Een boeiende film, gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen, over Australische veedrijvers die tijdens WO II hun kuddes dwars over het continent voeren. Prachtige opnamen.

Fiddlers Three

1944 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1944. Komedie van Harry Watt. Met o.a. Tommy Trinder, Sonnie Hale, Frances Day, Francis L. Sullivan en Ernest Milton.

Het vervolg op SAILORS THREE. Zeelui worden door de bliksem getroffen en komen in het oude Rome terecht. De grappen en grollen mogen er zijn, de decors zijn echter zeer matig.

Nine Men

1943 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1943. Oorlogsfilm van Harry Watt. Met o.a. Jack Lambert, Gordon Jackson, Frederick Piper, Grant Sutherland en Bill Blewett.

Een sergeant vertelt tijdens WO II aan zijn recruten hoe hij ooit eens zeven man door de woestijn heeft geloodst nadat zijn commandant was gesneuveld. Voortreffelijk verfilmd avontuur, gebaseerd op de Russische film TRINADTSAT (1937), een werk dat nog steeds boeit, ondanks de propagandistische ondertoon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harry Watt op televisie komt.

Reageer