Ayumi Ishida

Acteur

Ayumi Ishida is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Yasha

1985 | Drama

Japan 1985. Drama van Yasuo Furuhata. Met o.a. Ken Takakura, Ayumi Ishida en Nobuko Otawa.

Een visser wil zijn verleden vergeten en een rustig leven gaan leiden, maar tijdens een vechtpartij ontdekt men de tatoeage van de godin Yasha, het symbool van de onderwereld, op zijn borst. Uitstekende verdeling van de omlijsting en verloop.

Station

1981 | Misdaad

Japan 1981. Misdaad van Yasuo Furuhata. Met o.a. Ken Takakura, Chieko Baisho, Ayumi Ishida, Yoko Kotegawa en Setsuko Kerasuma.

Takakura (bekend door o.a. YAKUZA en BLACK RAIN) wordt de Japanse Lino Ventura genoemd. In deze boeiende film is hij een terrierachtige rechercheur die zich bezig houdt met de opsporing van een moordenaar, die al heel wat politiemensen heeft koud gemaakt en in de dossiers bekend staat als 'Criminal 22'. Behalve een detectivefilm is het ook een bitterzoet drama, waarin de hartstocht van de eenzame speurder voor een mooie vrouw op cynische wijze wordt gebroken. Camerawerk van Daisaku Kimura.

Nippon chinbotsu

1973 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Drama

Japan 1973. Sciencefiction van Shiro Moritani. Met o.a. Keiju Kobayashi, Hiroshi Fujioka, Tetsurô Tamba, Ayumi Ishida en Shogo Shimada.

Een van Japans meest populaire films aller tijden, handelt over de langzame ondergang (gedurende een periode van twee jaar) van dit land in de oceaan. Een produktie van episch formaat, ook bekend als SUBMERSION OF JAPAN, die door Roger Corman voor de Amerikaanse markt werd verminkt tot een simpele rampenfilm. Ook bekend als TIDAL WAVE en SUBMERSION OF JAPAN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ayumi Ishida op televisie komt.

Reageer