Jeffery Wood is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Young Hearts Unlimited

1998 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1998. Komedie van Don E. FauntLeroy. Met o.a. Jessica Bowman, Corbin Bernsen, Lesley-Anne Down, Robert Carradine en Lisa Robin Kelly.

De ouders van Lissa (Bowman) zijn uit elkaar gegaan. Lissa is heel verdrietig, maar ze heeft een leuk idee. Met andere lotgenootjes begint zij een kennismakingsbureau, waarmee ze hoopt haar ouders weer bij elkaar te krijgen. Haar initiatief slaat aan, want de kinderen krijgen het verschrikkelijk druk. Dan komt er een klant die een misdadiger blijkt te zijn. Het wordt dan spannend, want de zaken dreigen verkeerd te lopen. Tijd voor de ouders om in te grijpen en voor een goede afloop te zorgen. Ex- cameraman FauntLeRoy voert nu eens de regie, maar een volgende keer moet hij zorgen voor een beter scenario en rolverdeling die echt wat de doen krijgt. Het resultaat is een mild slaapmiddel, maar gelukkig is er af een toe een boem, een pats en een ho, waardoor je opschrikt, glimlacht en weer wegsukkelt. Het camerawerk is van Robert Driskell. Stereo.

Little Cobras: Operation Dalmatian

1997 | Familiefilm

Verenigde Staten 1997. Familiefilm van Paulette Victor Lifton. Met o.a. Ted Fox, Kathren Laurents, Richard Moll, Jake Richardson en Aldo Menjivar.

De Little Cobras zijn een club van vier: Marla (Laurents), speelt de baas; Derek (Richardson) springt goed om met zijn skateboard; Timothy (Wood) denkt na en Rico (Menjivar) heeft altijd iets aan te merken. In deze film krijgen ze te maken met het verdwijnen van Dalmatische honden in de buurt en daar gaan zij wat aan doen en hoe! Pretentieloos prestatievermaak uit het land van Uncle Sam, dat er als koek ingaat bij de jonge kijkers, bijna overal ter wereld, want je hoeft er niet over na te denken; je kunt hooguit dromen dat je een van de clichépersonages uit deze film mag worden! Het verrassingsloze scenario is van James Ian Lifton en regiseusse Lifton. Het camerawerk is van Troy Cook.

Little Cobras operation dalmatian

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Paulette Lifton. Met o.a. Aldo Mejivar, Kathren Laurents, Richard Moll, Jeffery Wood en Jake Richardson.

Wanneer op mysterieuze wijze diverse dalmatiërs spoorloos verdwijnen, lijkt niemand enig verband te zien. Ook de dalmatiër van de groep kinderen die zich The Little Cobras noemen verdwijnt, maar er is niemand die ze ervan kunnen overtuigen dat er iets vreselijk mis is. Ze besluiten het recht in eigen hand te nemen en rollen uiteindelijk een bende dalmatiërdieven op