Eva Cobo

Acteur

Eva Cobo is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Lunghing Fudai Tsuktsap

1991 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 1991. Actiefilm van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, Carol Cheng, Eva Cobo, De Garcia Aldo Sanchez en Eva Cobo de Garcia.

Nadat hij in deel I een goddelijk middeleeuws harnas moest terugvinden krijgt scenarist-dialogist-regisseur-producent en hoofdrolspeler Chan van de Verenigde Naties de opdracht in het zand van de Sahara een verborgen oorlogsschat van de nazi's op te sporen. Hoewel hij niet de enige is die het goud wil terugvinden slaagt de onverzettelijke Chan, hoe langer hoe meer een kung fu- kruising tussen Kuifje en Indiana Jones, uiteraard in zijn missie. GB-titel OPERATION CONDOR: THE ARMOUR OF GOD II.

Garum

1989 | Fantasy

Spanje 1989. Fantasy van Tomás Muñoz. Met o.a. Tony Isbert, Nuria Hosta, Enric Majo en Eva Cobo.

Een kunstschilder reist naar Garum om een kunstverzamelaar te bezoeken, begint een verhouding met de echtgenote van laatstgenoemde en raakt betrokken bij een reeks vreemde gebeurtenissen. Dit langdradige knoeiwerk dat filmkwaliteit mist, is gebaseerd op een roman van Manuel de Pedrolo. Het is de eerste film van deze regisseur: maker van een paar korte films die ook zeer slecht waren.

Matador

1986 | Komedie, Misdaad, Experimenteel

Spanje 1986. Komedie van Pedro Almodóvar. Met o.a. Assumpta Serna, Nacho Martínez, Antonio Banderas, Eusebio Poncela en Julieta Serrano.

Rondom een instituut waar stierenvechters worden opgeleid, worden misdaden gepleegd. Een onuitstaanbare mengelmoes van filmische onmacht en overladen pretenties: de meest waardeloze en smadelijke film uit de hedendaagse Spaanse cinema.

El Lío de papá

1986 | Komedie, Fantasy

Spanje 1986. Komedie van Miguel Iglesias. Met o.a. Eva Cobo, Gil Vidal, María Silva en Raquel Evans.

Een overleden getrouwde vrouw wordt gereïncarneerd in een jong meisje. Een stompzinnig en middelmatig fantasie- blijspel, dat slechts interessant is door de aanwezigheid van de schitterende María Silva.

Un Par de huevos

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Françesc Bellmunt. Met o.a. Angel Alcázar, Eva Cobo, Juán Borrás en Ramón Colomina.

Deze film toont alles waar een verliefde jongen aan moet denken als hij een meisje wil verleiden; een echte puinhoop.

Pan de ángel

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Francesco Bellmunt. Met o.a. Eva Cobo, Lorenzo Santamaría, Patricia Soley, Pierre Oudry en Francesco Albiot.

In deze film gaat het om de relatie die zich ontwikkelt tussen de jonge dochter van een atheïst en een priester met vooruitstrevende ideeën. Een verwarrend en verbijsterend verhaal dat geruchtmakende en vernietigende kritieken heeft meegekregen en dat slecht door het publiek is ontvangen.

Femmes

1982 | Erotiek

Spanje/Frankrijk 1982. Erotiek van Tana Kaleya. Met o.a. Alexandra Stewart, Helmut Berger, Eva Cobo, Dirke Altevogt en Tina Sportolaro.

Amoureuze verwikkelingen op een Spaans strand. Geen porno hoewel het er niet veel van afwijkt. De cineaste wilde de essentie van liefde beschrijven maar is hier niet in geslaagd. Zij vervalt in cliché's met waardeloze dialogen die niet gered kunnen worden door de mooie beelden van Edmond Séchan. Een erotische film met esthetische pretenties waardoor het resultaat echter niet beter geworden is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eva Cobo op televisie komt.

Reageer