Richard Wells

Componist, Editor

Richard Wells is componist en editor.
Er zijn 2 films gevonden.

Ong-Bak

2003 | Actiefilm, Thriller, Avonturenfilm, Misdaad

Thailand 2003. Actiefilm van Prachya Pinkaew. Met o.a. Tony Jaa, Petchtai Wongkamlao, Pumwaree Yodkamol, David Ismalone en Suchao Pongwilai.

Als het hoofd van een religieus beeld wordt gestolen uit het Thaise boerendorpje van Ting (Jaa) zijn de goden boos. Oogsten dreigen te mislukken, onheil alom. Omdat Ting een niet onverdienstelijke Muay Thai-vechter is krijgt hij de opdracht om het beeld op te sporen. Jaa brak spectaculair door met deze wervelende vechtfilm waarin hij bijvoorbeeld adembenemende stuntsprongen laat zien zonder gebruik te maken van in het genre gebruikelijke hulpmiddelen als digitaal weggepoetste touwen. Er kwamen twee, veel mindere, vervolgen.

Nightstick

1987 | Thriller, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Thriller van Joseph L. Scanlan. Met o.a. Bruce Fairbairn, Robert Vaughn, Kerrie Keane, John Vernon en Leslie Nielsen.

Wanneer een moorddadige dievenbende een aantal producenten van chemicaliƫn overvalt, zet politiehoofd Evans zijn beste agent in: Calhoun. Deze heeft weinig tijd nodig om erachter te komen wat de motieven van de bende zijn. De criminelen verzamelen grondstoffen om zeer gevaarlijke explosieven te kunnen maken. Wanneer er een bank wordt gebombardeerd, laat de bende een briefje achter met hun eisen. Zij verklaren dat zij een internationale terroristische groepering vormen die geld inzamelt voor de revolutie. Calhoun vertrouwt het zaakje echter niet en duikt dieper in de zaak. Het spoor leidt naar de gebroeders Bantam die zich echter niet zonder slag of stoot overgeven

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Wells op televisie komt.

Reageer