Kim Little is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Wildflower

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. Angel Risin, Tamie Sheffield, C.C. Costigan, Kim Little en Chris Hoffman.

Een steenrijke zakenman sterft de zalige dood in de armen van een prostitu[KA1]ee. Zijn vrouw Jackie met het muizensnoetje (Estlund), dochter Audrey (Little), zonen Ethan (Stapleton) en Dennis (Hoffman) en diens vriendin Zoey (Sheffield) komen bij elkaar in de Californische bergen in een chique skihut om over de verdeling van de erfenis te praten. Dennis, die een slok lust, heeft trouwens een dame-in-nood gered bij het naburige benzinestation en zo maakt Nichol (Costigan) het gezelschap compleet. Nichol lijkt verdacht veel op de andere kinderen en de kijker vraagt zich af of de vader soms een goede klant van haar moeder is geweest. Tot zo ver voor een erotische genrefilm een behoorlijk plot. Daarna gaan ze allemaal uit de kleren, maar dit keer is het beter dan anders, behalve dat de leading leadies onnatuurlijk grote tieten hebben en de sexy boys ongeloofwaardig zijn. Een lesbisch nummertje verhoogt de pret voor seksgenre- verslaafden. Het camerawerk is van Byron Werner. Ook bekend als BLOOD RELATED en VIRGIN NIGHTS.

Social Intercourse

1998 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1998. Komedie van S. Lee Taylor. Met o.a. S. Lee Taylor, Roger Khristian Jones, Susy Wright, Steve Grabowsky en Kim Little.

Todd, een computerfreak, wordt door zijn vrienden gedwongen mee te gaan naar een feest om over een langdurige relatie heen te komen

Emma's Wish

1998 | Fantasy, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Fantasy van Mike Robe. Met o.a. Joanna Kerns, Della Reese, Harley Jane Kozak, William R. Moses en Seymour Cassel.

Emma (Kerns) woont in een bejaardentehuis. Ze is al heel erg lang gebrouilleerd met haar dochter Joy Bookman (Kozak), als gevolg waarvan ze haar kleinkinderen Danny (Mead) en Iris (Allen) niet kan zien. Ze voelt zich soms eenzaam, al heeft ze [KA1]e[KA1]en hartsvriendin, die ze in vertrouwen kan nemen: Mona Washburn (Reese). Als ze 75 jaar is geworden, besluit ze uit te proberen of de ring die ze bezit, inderdaad die magische werking heeft, die er ooit aan toegeschreven werd. Ze wenst dat ze de ruzie met haar dochter kan bijleggen; daarvoor moet ze een stuk jonger zijn en als ze de volgende dag wakker wordt is ze pas veertig. Ze gaat naar haar dochter, die haar niet herkent. Ze mag echter blijven... als huishoudster! Ondertussen moet Mona haar afwezigheid in het bejaardentehuis verdoezelen en dat valt niet mee. Vrolijk fantasietje naar een redelijk tam scenario van medeproducente Cynthia Whitcomb en uitvoerend producent Paul A. Kaufman, die in de film even te zien is als de tweede Carney (de eerste wordt gespeeld door Douglas). Het camerawerk voor deze onbenullige film met overigens een prima rol van Kerns, is van Edward J. Pei. Mead kreeg voor de bijrol van Danny Bookman een aanmoedigingsprijs.

Assignment Berlin

1998 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten/Duitsland 1998. Misdaad van Tony Randel. Met o.a. Dominic Raacke, Sammi Davis, Jan Niklas, Cliff Robertson en Paul Winfield.

Na een heldhaftige inzet gaat Tracy Garret van de L.A.P.D. haar vader Cliff (Robertson), een succesvolle zakenman, opzoeken in Berlijn, maar ze hoort dat hij betrokken zou zijn bij de illegale handel in babies uit Oost-Europa. Nog voordat ze met hem kan praten, raakt hij gewond door een kogel. Als ze hem wil opzoeken in een kliniek, is hij verplaatst en niemand schijnt te weten waar hij is. Ze zoekt, gekleed in een zomers maagdelijk wit jurkje, hulp bij haar Berlijnse collega commissaris Erik Glint (Raacke) en ze stuiten bij een razzia op een schreiende baby in een lege hal, die in grote haast achtergelaten moet zijn. Tracy kan nauwelijks geloven dat haar vader bij dergelijke misdadige zaken betrokken kan zijn. Erik gaat zijn netwerk raadplegen en het blijkt dat Cliff een undercover agent van de CIA is. Ondertussen wordt Erik van de zaak af gehaald door zijn baas Hans Osler (Niklas), net als hij onregelmatigheden ontdekt. Op eigen houtje gaat hij verder. Spannende film, die kwa thema een beetje tussen twee stoelen valt: het adoptieprobleem en een misdaadthriller met een routineus scenario van Matt Dorff dat vrijwel alle clich├ęs bevat, die bij het genre horen. De spelprestaties in deze officieel in het Engels gesproken film zijn niet slecht, maar het geheel houdt niet echt over als men enige diepgang verwacht. Het camerawerk van deze zowel in Duitsland als Amerika geschoten film is van Jacques Haitkin en het is lang niet slecht.

Killers

1997 | Actiefilm, Misdaad, Horror

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van David Michael Latt. Met o.a. Kim Little, Paul Logan, Erica Ortega, Scott Carson en Christopher Maleki.

Steven Ramirez schreef een honderd procent voorspelbaar scenario dat opgebouwd is uit clich[KA1]esituaties, maar regisseur Latt heeft er het tempo in gehouden en gunt de kijker die voor deze film is gaan zitten, geen moment rust; novicen en vooral jonge vrouwen (zo is gebleken uit reacties) raken enthousiast over het verhaal van een handeltje in gestolen drugs, waarvan de eigenaars (de maffia natuurlijk, wie anders!), dan wel de koopwaar, dan wel het geld met bruut geweld komen opeisen. Deze schurken gaan over lijken en houden geen blad voor de mond als er geen schot in hun zaak zit. De spelprestaties zijn navenant aan het gehaaste regietempo. Op een Brits filmfestival van de fantastische film was de concurrentie blijkbaar gering en vond de jury deze rolprent zo fantastisch dat ze hem bekroonden als Beste Onafhankelijke Speelfilm.

Second Cousin Once Removed

1994 | Film noir, Muziek

Verenigde Staten 1994. Film noir van John Schorney. Met o.a. Pete Ellis, Robyn Sands, Kim Little, Kevin Kildow en Herb Shorney.

Een vriendelijke reclameman uit Chicago wordt door een sexy nicht die hij nog nooit heeft gezien, overgehaald Los Angeles te bezoeken. Bij aankomst wordt hij vals beschuldigd van moord en hij zoekt de gevaarlijke wijken van Hollywood af naar het inmiddels verdwenen meisje, om zijn onschuld te bewijzen. Deze regelrechte imitatie van een misdaadthriller probeert ouderwetse film noir-fragmenten te vermengen met moderne rock` n` roll (de leden van de ruige band Thelonious Monster dienen als achtergrondfiguren en spelen muzieknummers). Bovendien heeft de film nauwelijks een budget en geen sterren. De vondst werkt imponerend tijdens de eerste helft. Dan zet de verveling in, en het slot is niet meer dan een grap. Speelfilmdebuut van schrijver-regisseur Shorney.

Rock 'n' Roll Fantasy

1994 | Erotiek, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. April Lerman, Kim Little, Avalon Anders, Joe Mundi en Rachel Latt.

Deze debiele prent gaat over een studente die vlak voor haar examen een rock 'n' roll-idool ontvoert om eens lekker van hem te kunnen genieten, maar ze heeft geen rekening gehouden met haar vriendinnen die ook een graantje willen meepikken en zijn corrupte manager, die het op de zanger gemunt heeft. Als je hiermede je beeld van de wereld wil vormen kun je beter ons advies opvolgen: sla deze film over.

Rock 'n Roll Fantasy

1993 | Komedie

Verenigde Staten 1993. Komedie van David Michael Latt. Met o.a. Kim Little, April Lerman en Atilla.

Alex is klaar voor verandering. Ze heeft het gehad met studeren en het brave studentenleventje. Met de hulp van haar sexy studiegenootje ontvoert ze haar idool Jamie Z. Jamie is de grootste rock 'n roll-ster in Amerika