Ron Hagerthy

Acteur

Ron Hagerthy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Hostage

1967 | Misdaad

Verenigde Staten 1967. Misdaad van Russell S. Doughton Jr.. Met o.a. Don O'Kelly, Dean Stanton, John Carradine, Ron Haggerty en Ann Doran.

Een goed geproduceerde film, waarvoor slechts een gering budget beschikbaar was over een zesjarig jongetje dat zich verstopt in een verhuiswagen en ingesloten raakt. Bij het kaartspelen had één der chauffeurs een man omgebracht en zijn lijk in een meubel verborgen, dat door het joch ontdekt wordt. Geheel op locatie opgenomen in Iowa.

Guns of Diablo

1964 | Western

Verenigde Staten 1964. Western van Boris Sagal. Met o.a. Charles Bronson, Susan Oliver, Jan Merlin, John Fiedler en Douglas Fowley.

In Europa als bioscoopfilm uitgebracht, in werkelijkheid samengesteld uit afleveringen van de tv-serie [KL]The Travels Of Jaimie McPheeters[KLE] waarin Russell de titelrol speelde. Jaimie en Linc Murdock (Bronson) komen met een karavaan aan in een stadje. Daar ontmoet Linc zijn ex-geliefde Maria (Oliver) die gedwongen werd te trouwen met Rance Macklin (Merlin). Het komt tot een vuurgevecht waarin Rance het leven laat. Niets opzienbarends, maar wel onderhoudend. Het scenario is van Berne Giler, naar een roman van Robert Lewis Taylor. Door de lens keek John M. Nickolaus Jr.

Starlift

1951 | Muziek

Verenigde Staten 1951. Muziek van Roy Del Ruth. Met o.a. Janice Rule, Dick Wesson, Ron Hagerthy en Richard Webb.

Een flodderig verslag van een soldaat die verliefd wordt op een actrice, die optreedt voor de Amerikaanse troepen. Gastrollen van Warner Bros-sterren als James Cagney, Virginia Mayo, Ruth Roman, Doris Day, Gordon MacRae enzovoort.

I Was a Communist For the FBI

1951 |

Verenigde Staten 1951. Gordon Douglas. Met o.a. Frank Lovejoy, Dorothy Hart, Philip Carey, James Millican en Richard Webb.

Een nogal smerige'McCarthy-film' over een dubbelspion die voor communist moet doorgaan om het 'Grote Complot' te ontmaskeren. Handig in elkaar gezet, maar de betrokkenen kunnen deze vunzige film maar beter hoog op de plank wegbergen. In documentaire stijl gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ron Hagerthy op televisie komt.

Reageer