'Tin Tan'

Acteur

'Tin Tan' is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El angel y yo

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. 'Tin Tan', Ana Martín, Alma Delia Fuentes en Agustín Isunza.

Een kruimeldief pleegt een inbraak. In het huis ontmoet hij een mysterieuze jongen aan wie hij belooft dat hij zijn leven zal beteren. Een melodramatische, sentimentele en infantiele komedie die maar weinig te maken heeft met de uitstekende films die 'Tin Tan' in jaren veertig en vijftig maakte.

Loco por ellas

1965 | Komedie, Musical

Venezuela/Mexico 1965. Komedie van Manuel de la Pedrosa. Met o.a. 'Tin Tan', Lorena Velázquez, Néstor Zavarce en 'Marcelo'.

Een beroemde zanger, die ook juwelendief is, laat zijn tweelingbroer zijn plaats innemen om zo een roof te kunnen plegen. Er ontstaan allerlei vergissingen en verwarringen. Een uitstekende dubbelrol van de komiek 'Tin Tan'

Especialista en chamacas

1965 | Komedie, Musical

Mexico 1965. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Enrique Guzmán, Javier Solís, 'Tin Tan' en Diana Mariscal.

Een jonge arts staat voor een dilemma, zijn beroep uitoefenen of muziek gaan maken, hetgeen hij heel graag zou willen. Een domme komische musical.

Tintansón Crusoe

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. 'Tin Tan', Elvira Quintana, Lorena Velázquez en Manuel 'Loco' Valdés.

Een humoristisch bedoelde bewerking van Robinson Crusoe waarin de komiek 'Tin Tan' in een aantal sketches probeert zijn vroegere populariteit bij het grote publiek te herwinnen. Ondanks zijn inzet is hij daar niet in geslaagd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer 'Tin Tan' op televisie komt.

Reageer