Li Jun

Regisseur, Acteur

Li Jun is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Chandni Chowk to China

2009 | Actiefilm, Komedie

India/Verenigde Staten 2009. Actiefilm van Nikhil Advani. Met o.a. Akshay Kumar, Mithun Chakraborty, Li Jun en Roger Yuan.

Sidhu (Kumar) is een onhandige hulpkok die door een stel Chinezen wordt aangezien voor de reïncarnatie van een legendarische strijder. Geholpen door een Chinese kung fu-meester, een femme fatale met een dubbelrol en een aardappel waarop Ganesha aan hem verscheen, moet hij een arm Chinees dorp verlossen van een boze maffiabaas. In Chandni Chowk to China gaat een Bollywood-dansnummer naadloos over in een drunken master-gevecht en weer terug terwijl de Indiase hoofdrolspeler onverstoorbaar blijft zingen. Iedereen die niet van flauwe grappen en overdreven sentiment houdt, kan Chandni Chowk to China in elk geval zien als curiositeit.

Xu Mao he tade nüermen

1981 | Drama

China 1981. Drama van Li Jun. Met o.a. Jia Liu, Si Qin Gao, Wang Fu Li, Zhou Hong en Zhao Na.

Een weduwnaar realiseert zich, dat ondanks de tegenstand en de sociale controle die hij en zijn familie ondervinden er toch dingen in het leven zijn om naar uit te kijken. Een warrig verhaal, met veel personages, waarin de man er uiteindelijk in slaagt zich te weren tegen de vijandige houding van zijn omgeving.

Gui Xin Shi Jian

1979 | Oorlogsfilm, Romantiek

Taiwan 1979. Oorlogsfilm van Li Jun. Met o.a. Zhao Erkang, Siqin Gaowa, Ma Zhigang en Lu Yong.

Een Chinese verzetsstrijder ontsnapt uit een Japans gevangenenkamp. Hij komt voor de keuze te staan: bij de vrouw blijven die hem verpleegd heeft of zijn makkers weer opzoeken. Het verhaal en de karakters zijn zeer Chinees, dus recht toe recht aan. Het geheel is overgoten met een westers sausje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Li Jun op televisie komt.

Reageer