Matthew Uhry

Cameraman

Matthew Uhry is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Los Bastardos

2008 | Misdaad, Actiefilm, Drama, Thriller

Mexico/Frankrijk/Verenigde Staten 2008. Misdaad van Amat Escalante. Met o.a. Jesus Moises Rodriguez, Rubén Sosa en Nina Zavarin.

Los Bastardos is een minimalistische, Mexicaanse variatie op Michael Haneke’s nare Funny Games, waarin regisseur Amat Escalante (een Mexicaan die naar de Verenigde Staten uitweek) het hopeloze leven van clandestiene Mexicaanse dagwerkers in de omgeving van Los Angeles vangt in lange, lome takes. Als er dan eindelijk iets gebeurt, is het ook meteen goed raak: de hersens van een gegijzelde huisvrouw spatten uiteen op de witte muur. Los Bastardos is pure horror, waarmee Escalante (Sangre) zijn grote talent bevestigt.

Trailer: The Movie

1999 | Fantasy

Verenigde Staten 1999. Fantasy van Ian McCrudden. Met o.a. Ian McCrudden, Will Pope, Miranda Hicks en Marjorie Crigler.

Hoofdrollen-scenarioschrijvers McCrudden en Pope deden zichzelf enorm veel plezier toen ze deze rolprent gingen maken. Hij bestaat uit twee delen. Het eerste gaat over het duo Val (McCrudden) en Dip (Pope) dat op weg is naar Tinseltown en twee lekkere actrices, Penny (Hicks) en Anne (Crigler), oppikt onder het mom op talentenjacht te zijn. De aantrekkelijke dames blijken net zoals zijzelf verzot op film te zijn. Het tweede deel gaat wat de kijker betreft over het volgen van dialogen uit veelal weinig bekend geworden films. Soms is alles wat je ziet aardig toepasselijk op de situatie, maar soms ook helemaal niet. Een film die uiterst geschikt is voor Amerikaanse filmquizfanaten en filmgekken, die veel trash gezien hebben en over een olifantengeheugen met ontelbare giga's beschikken. De waardering geldt uitsluitend voor hen. Gewone filmkijkers kunnen veel beter naar een met een Oscar bekroonde film kijken of een rolprent die het goed gedaan heeft in de kritiek. Het camerawerk is van Matthew Uhry en de montage is van regisseur McCrudden, die tevens produceerde. Naast THE PLAYER een uniek werkje, dat wel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew Uhry op televisie komt.

Reageer