Anthony Ghidra

Acteur

Anthony Ghidra is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Un Buco in fronte

1968 | Western

Italië 1968. Western van Giuseppe Vari. Met o.a. Anthony Ghidra, Robert Hundar, Rosy Zichell en John Bryan.

Een doorsnee Italo-western waarin alles draait om een bendeleider die op jacht is naar een verborgen schat. Hij schiet iedereen neer die hem voor de voeten komt of die hem niet wil vertellen waar de schat verborgen is. Tot de held op de proppen komt. Hij weet de hele bende inclusief de leider te doden en de schat te vinden die hij vervolgens, zoals dat een goede westernheld betaamt, cadeau geeft aan de broeders van een klooster die van de bende veel te lijden hebben gehad.

Chiedi perdono a Dio...non a me

1968 | Western

Italië 1968. Western van Vincenzo Musolini. Met o.a. George Ardisson, Anthony Ghidra, Cristina Josani en Ignazio Spalla.

Het bekende westernthema van de held die in dit geval met een machinegeweer rond loopt teneinde iedereen om zeep te helpen die schuldig is aan de moord op zijn familie. En dat op de gebruikelijke spaghetti-wijze.

.....E venne il tempo di uccidere

1968 | Western

Italië 1968. Western van Fernando Di Leo. Met o.a. Jean Sobieski, Anthony Ghidra, Mimmo Palmara, Felicita Fanni en Furio Mericoni.

De held wordt hulpsheriff en in dat beroep neemt hij wraak op de moordenaars van zijn vader. Ook zuivert hij zijn oom, de sherifff, van alle blaam. Di Leo en Enzo Dell'Acqua waren de scenaristen.

Ballata per un pistolero

1967 | Western

Duitsland/Italië 1967. Western van Alfio Caltabiano. Met o.a. Anthony Ghidra, Angelo Infanti, Mario Novelli, Alfio Caltabiano en Dante Maggio.

Weinig opwindende spaghetti-western waarin het thema 'wraak' weer centraal staat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anthony Ghidra op televisie komt.

Reageer