Angel Ter is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Cura ya tiene hijo

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Juanito Navarro, Florinda Chico en Alfonso del Real.

Een dorpspastoor bemerkt dat de jonge mensen niet naar zijn parochie komen omdat hij vorig jaar vader is geworden. Eén van de vele films van de 'clan Ozores', en een weinig opmerkelijke. Kan worden toegevoegd aan de reeks boertige kluchtspelen van het Spaanse toneel.

Pochi dollari per Django

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Leon Klimovsky. Met o.a. Anthony Steffen, Gloria Osuna, Angel Ter, Joe Kamel en Enzo Girolama.

Harde maar spannende spaghetti-western met Steffen als Django die zich zelf tot sheriff benoemd en vervolgens de Norton-bende gaat aanpakken. Hij raakt daarbij verzeild in een strijd tussen ranchers en farmers, een bekend thema uit de Amerikaanse western. De lijken stapelen zich op, maar actie zit er wel in.

El Sheriff no dispara

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Jose Luis Monter. Met o.a. Mickey Hargitay, Pilar Clemens, Sancho Grazia, Manuel Zarzo en Angel Ter.

In deze zwakke western schiet sheriff Hargitay bij een vuurgevecht met bandieten per ongeluk zijn vader neer. Hij zweert nimmer meer een wapen te dragen, maar die eed wordt voortdurend door outlaws op de proef gesteld. In Italië vond men het niet nodig de film officieel uit te brengen, waardoor de Italiaanse titel onbekend is.

El Bordón y la estrella

1966 | Drama, Familiefilm, Historische film

Spanje 1966. Drama van Leon Klimowsky. Met o.a. Carlos Estrada, Pipo, Trini Montero en Angel Ter.

In deze film, die zich afspeelt in de Middeleeuwen loopt een man met vastgebonden handen als boetedoening voor een misdrijf dat hij niet heeft gepleegd, over de weg naar Santiago. Hij wordt slechts vergezeld door een kind... Een stichtelijk melodrama voor kinderen.

La Chica del gato

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Clemente Pamplona. Met o.a. Gracita Morales, Angel Ter, Mara Lasso en Gabriel Llopart.

Derde en laatste herverfilming van LA CHICA DEL GATO, en net zo min van artistiek belang.

Kilometro doce

1962 | Drama, Misdaad

Spanje 1962. Drama van Clemente Pamplona. Met o.a. Carlos Mendy, Mara Lasso, Elena Espejo, Carlos Mendi en Angel Ter.

Drie misdadigers komen op hun vlucht een vrouw tegen die op sterven ligt; ze vragen zich af wat zij met haar moeten doen.

El Puente de la paz

1957 | Drama

Spanje 1957. Drama van Rafael Salvia. Met o.a. Manolo Morán, Angel Ter, José Luis Ozores, Juan Calvo en Antonio Ozores.

Twee grootgrondbezitters komen overeen een brug te laten bouwen die hun respectievelijke gebieden samenvoegt. Ze willen echter de landarbeiders die de bouw uitvoeren niet betalen. Een tweeslachtige en paternalistische visie op de landbouwproblematiek.

Retorno a la verdad

1956 | Drama

Spanje 1956. Drama van Antonio del Amo. Met o.a. Susana Canales, Julio Peña, Angel Ter en Germán Cobos.

Een vrouw, die zich in de steek gelaten voelt door haar echtgenoot, laat haar oog vallen op een aantrekkelijke jonge man. Hoewel het scenario niet veel voorstelt, blijkt uit de film dat Antonio del Amo een groot regisseur was. Dat zou je niet zeggen als je naar zijn Joselito- en andere films kijkt.

Feria en Sevilla

190 | Komedie

Spanje 190. Komedie van Ana Mariscal. Met o.a. Pedrito Rico, Conchita Bautista, Angel Ter en Miguel Ligero.

Een Andalusische heer beweert dat zijn zoon stierenvechter is. Onuitstaanbare folkloristische onzin.