Ginuwine

Acteur, Componist

Ginuwine is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Juwanna Man

2002 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 2002. Komedie van Jesse Vaughan. Met o.a. Miguel A. Núñez jr, Vivica A. Fox, Ginuwine en Kevin Pollak.

Basketballer Jamal Jefferies wordt door zijn ongedisciplineerde gedrag uit de basketbalcompetitie gezet. Hij raakt financieel in de problemen en aangezien hij alleen goed is in basketbal verzint hij een plan. Hij verkleedt zich als vrouw en probeert in de vrouwencompetitie te komen. Tot zijn grote verrassing slaagt zijn plan. Het wordt echter ingewikkeld wanneer hij verliefd wordt op één van zijn teamgenoten.

Sprung

1997 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1997. Komedie van Rusty Cundieff. Met o.a. Tisha Campbell-Martin, Rusty Cundieff, Paula Jai Parker, Joe Torry en John Witherspoon.

Veel te trage romantische komedie van Cundieff, die ook de mannelijke hoofdrol speelt en het scenario schreef samen met producent Darin Scott. Centraal staat het uitgaansleven van vier zwarte twintigers: gevoelige, schuchtere Montel (Cundieff), diens macho-gabber Clyde (Torry), secretaresse Brandy (Campbell) en haar sexy vriendin Adina (Parker). De titel - sprung -betekent in het slang 'het voor elkaar hebben' en 'bij elkaar intrekken'. Montel en Brandy zijn van plan dat te doen, terwijl hun respectievelijke vrienden Clyde en Adina alles in het werk stellen om dit te voorkomen. Het lukt, maar schuldgevoelens krijgen de overhand en opnieuw wordt er gecomplotteerd om het aangedane leed te verhelpen. De film sleept zich doelloos verder, terwijl de herhalingen zich opstapelen. Het hart zit op de juiste plaats maar het geheel heeft enkele elektrische stoten nodig om tot leven te komen. Het camerawerk is van Joao Fernandes. Goed voor een opbrengst van 7,5 miljoen dollar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ginuwine op televisie komt.

Reageer