Tongolele

Acteur

Tongolele is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Snake People

1970 | Horror

Mexico/Verenigde Staten 1970. Horror van Juan Ibanez en Jack Hill. Met o.a. Boris Karloff, Juliassa, Charles East, Ralph Bertrand en Tongolele.

Een politieman probeert een onderzoek uit te voeren naar een eiland waar voodoo, LSD en slangaanbidding welig tieren. Deze bespottelijke horrorfilm behoort tot de laatste vier films die Karloff maakte (de opnamen vonden plaats in 1968) en is zonde van zijn talent. Jhon Ibanez is het pseudoniem van Juan Ibanez en Jack Hill, terwijl Charles East het pseudoniem is van Carlos East. Originele titel ISLE OF THE SNAKE PEOPLE.

Pensión de artistas

1956 | Komedie, Musical

Mexico 1956. Komedie van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. María Victoria, Lola Beltrán, Pedro Vargas en Tongolele.

Een stel mislukte acteurs logeert in het pension van een aan lager wal geraakte, eertijds beroemde, actrice. Iedereen bedriegt iedereen met verhalen over grote successen in deze zeer magere musical.

Amor de locura

1952 |

Mexico 1952. Rafael Baledón. Met o.a. Niní Marshall, Oscar Pulido, Tony Aguilar en Tongolele.

Een rijke vrouw sterft van jaloezie als zij er achter komt dat haar man met haar getrouwd is om het geld en er een minnares op na houdt. Hij wil haar vermoorden om haar fortuin te erven. Eerste film van de acteur Rafael Baledón, die er niet meer van weet te maken dan een smakeloze en stijve parodie op LOCURA DE AMOR van Juan de Orduña uit 1948.

Mátenme porque me muero!!!

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Ismael Rodríguez. Met o.a. Tin Tan, Oscar Pulido, Tongolele en Marcelo.

Een circusclown wordt op de hielen gezeten door een hele serie mensen, onder wie zijn eigen vriendin, die allemaal denken dat hij een fortuin bezit. De kwaliteiten van zowel 'Tin Tan' als van 'Tongolele' zijn volkomen verspild aan deze erbarmelijke komedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tongolele op televisie komt.

Reageer