Ken Fording

Acteur

Ken Fording is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Devil in the Flesh

1998 | Romantiek, Misdaad

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Steve Cohen. Met o.a. Rose McGowan, Alex McArthur, Peg Shirley, J.C. Brandy en Phil Morris.

Voor kijkers die THE CRUSH (1993) van Alan Shapiro een meesterwerk vonden of juist voor degenen, die deze film niet hebben gezien. Meer van hetzelfde, maar met in de hoofdrol donkerharige McGowan, die door haar tepels te tonen in SCREAM (1996) van Wes Craven, internationaal bekend werd. Hier speelt ze Debbie Strand, die bij haar grootje in huis komt nadat haar ouders bij een brand zijn omgekomen. Oma, die een kuis meisje van haar wil maken, zal niet lang meer leven, terwijl Debbie heel voortvarend aan de verovering van haar leraar literatuurgeschiedenis Peter Rinaldi (McArthur) is begonnen en daarbij bereid is over lijken te gaan. Dit boze sprookje over kalverenliefde op de high school loopt helaas niet goed af, want Lt. John Owen (Fording) onderzoekt de verdachte omstandigheden, waaronder Debbie`s ouders het leven lieten. Hitsige tieners van het mannelijke geslacht, die hopen in dit goedkope rilfilmpje de naakte huid van McGowan te zien, komen bedrogen uit. Het ontgaat hen dat het spel ondermaats is. Het scenario is van Steve Cohen, Robert McCall, Michael Michaud en Kelly Carlin-McCall naar een verhaal van Kurt Anderson en Richard Brandes; een heel schrijverscomit[KA1]e - er is een Engels spreekwoord, dat zegt dat een kameel (twee bulten), een paard is dat ontworpen werd door een commissie. Het camerawerk is van Joseph Montgomery. Ultra Stereo. Ook bekend als DEARLY DEVOTED.

Solitaire

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Gareth O'Neill. Met o.a. Lori Jo Hendrix, Ken Fording, Palmer Lee Todd, Kehli O'Byrne en Matt Moscato.

Priv[KA1]e-detective Brody Conlan (Fording) ontdekt dat niet alleen hij de mooie Stacey (Hendrix) op het strand in de gaten houdt, maar dat een andere vrouw, die naderhand Tina Rodrigo (Todd) blijkt te heten, hetzelfde doet. Verder gebeurt er niets wat op een verhaal lijkt, maar we kijgen wel de lichamen te zien van mooie Todd als Tina en O'Byrne als Deidra. Helaas is het optreden van Hendrix te kort en komen haar fans absoluut niet aan hun trekken. Het scenario is van David Keith Miller naar een verhaal van Michael Cain. Het camerawerk is van Nicholas Josef von Sternberg. Ons advies: niet de moeite om te bekijken.

California Heat

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Richard Brandes. Met o.a. Ken Fording, Gretchen Stockdale, Angie Bridges, Tamara Landry en Tom Case.

Jack is een aantrekkelijke lifeguard in Californië en geniet van zijn werk. Dit is niet verwonderlijk, omdat hij dagelijks met schaars geklede dames in contact komt. Zijn collega Cindy heeft schoon genoeg van zijn hanige gedrag en sluit een weddenschap met hem af. Volgens haar is het onmogelijk dat hij een maand lang trouw blijft aan één vriendin. Jack moet zijn uiterste best doen om zich aan de afspraak te houden, omdat hij niet kan beslissen wie van al dat vrouwelijk schoon de uitverkorene is om gedurende een maand zijn vaste vriendin te worden. Het wordt echter nog ingewikkelder wanneer hij beseft dat hij verliefd is geworden op Cindy, dit tot groot ongenoegen van haar verloofde

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ken Fording op televisie komt.

Reageer