Juan Gallardo

Acteur

Juan Gallardo is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Narco terror

1986 | Misdaad

Mexico 1986. Misdaad van Ruben Galindo. Met o.a. Eduardo Yáñez, Alfredo Leal en Juan Gallardo.

Op de dag van zijn huwelijk ontdekt een jonge man dat zijn vader betrokken is bij mafiazaken. De vader wil uit de organisatie stappen, maar wordt achtervolgd door een stel gangsters. Weinig noemenswaardigs in deze film, afgezien van het feit dat er veel actie in zit.

El jinete justiciero en retando a la muerte

1965 | Avonturenfilm, Horror

Mexico 1965. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Juan Gallardo, Sonia Infante, Ofelia Guilmáin en Lupe Mejía.

Het vervolg op AQUELLA ROSITA ALVIREZ. In deze film enige horrorachtige scènes. De held moet het onder meer opnemen tegen een heks en een moordenaar. Bestaat uit de episoden El difunto, El testigo en Descubiertos.

Aquella Rosita Alvírez

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Rosa de Castilla, Juan Gallardo, Ofelia Guilmáin en Eleazar 'Chechelo' García.

Een jongeman wordt veroordeeld tot de galg omdat hij de armen van een streek heeft geholpen en verdedigd, zelfs nadat ze zijn verloofde hadden vermoord. De film bestaat uit de episoden El condenado, El reto en Desenlace trágico. De basis van de verhalen is een figuur uit het liedje 'Corrido' van Rosita Alvírez. Er kwam een vervolg: EL JINETE JUSTICIERO EN RETANDO A LA MUERTE.

Los sheriffs de la frontera

1964 | Western

Mexico 1964. Western van René Cardona. Met o.a. Fernando Casanova, Juan Gallardo, Dagoberto Rodríguez en Irma Serrano.

In een dorp waar al vier sheriffs zijn vermoord komt nummer vijf aan, vastbesloten om de bandieten uit te schakelen. Hij doet zich voor als revolverheld. Een parodie op de western, mislukt door de knullige regie.

Cucurrucucú paloma

1964 | Drama, Musical

Mexico 1964. Drama van Miguel M. Delgado. Met o.a. Lola Beltrán, Guillermo Murray, Juan Gallardo en Abel Salazar.

Een meisje verlaat haar moeder en haar dorp om in de grote stad carrière te maken als zangeres en haar moeder financieel te kunnen steunen. Een truttig en jankerig melodrama.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Juan Gallardo op televisie komt.

Reageer