Hajime Hana

Acteur

Hajime Hana is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Matsuri No Junbi

1975 | Erotiek

Japan 1975. Erotiek van Kazuo Kuroki. Met o.a. Jun Eto, Haruko Mabuchi, Hajime Hana, Jun Hamamura en Keiko Takeshita.

Een cynisch-erotische zedenkomedie die aantoont dat ook de Japanse adolescent nogal met seks begaan is. Hoewel als geheel een stuk lichtvoetiger dan de meeste Japanse films is het de grote verdienste van Kuroki het onderwerp niet te banaliseren of, zoals in recente Amerikaanse jongerenkomedies flagrant het geval is, op een onfrisse manier te exploiteren. De grillige visuele stijl van de film is bovendien constant verrassend en symboliseert speels de vervormde ervaringen van de hoofdrolspelers. Ook bekend als WARMING UP FOR THE FESTIVAL.

Jingi no hakaba

1975 | Misdaad, Drama

Japan 1975. Misdaad van Kinji Fukasaku. Met o.a. Tetsuya Watari, Yumi Takigawa, Tatsuo Umemiya, Hajime Hana en Noburo Ando.

Een harde gangsterfilm van genrespecialist Fukasaku met Watari als de beruchte gangster Rikio Ichikawa, een lid van het machtige Japanse misdaadsyndicaat dat zich verzette tegen de naoorlogse dominantie van de Amerikaanse mafia. Als een soort Japanse Scarface lapt hij alle conventies aan z'n laars om voor zichzelf op brutale wijze een zo groot mogelijk deel van de koek te bemachtigen. Indrukwekkend.

Un Ga Yokerya

1966 | Komedie

Japan 1966. Komedie van Yoji Yamada. Met o.a. Hajime Hana, Chieko Baisho, Hiroshi Inuzuka en Misako Tominaga.

Een groep mensen leidt een gelukkig bestaan in de buitenwijken van Tokio waar hen allerlei avonturen overkomen: ze animeren een lijk door hem te bevelen de mensen schrik aan te jagen, ze wreken zichzelf op de eigenaren van enkele terreinen en wonen de bruiloft van een snoezig meisje bij. Leuke komedie vol met schelmenstreken.

Ore ni Tsuite Koi

1965 | Biografie, Sportfilm

Japan 1965. Biografie van Hiromichi Horikawa. Met o.a. Hajime Hana, Yumi Shirakawa, Mitsuko Kusabue en Shogo Shimada.

Het verhaal van Hirobuni Daimatsu, sportster in het 'Japanese Girl's Volley Ball Team', die voor haar prestaties een gouden medaille op de Olympische Spelen behaalde. Een weinig boeiende biografische film, geschreven door Ryuzo Kikushima, medewerker bij Kurosawa.

Hong Kong Crazy Sakusen

1964 | Komedie

Japan 1964. Komedie van Toshio Sugie. Met o.a. Hitoshi Ueki, Hajime Hana, Kei Tani, Mie Hama en Keiko Awaji.

Een groep Japanse vrienden besluit in Tokio een Chinees restaurant te openen. Absoluut onbetekenende maar zeker geen onaardige komedie met enkele interessante details. Deze film behoort tot een filmgenre waar de producente, de mytische Toho, nauwelijks zijn sporen in heeft verdiend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hajime Hana op televisie komt.

Reageer