Enzo Garinei

Acteur

Enzo Garinei is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Innamorato pazzo

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Castellano en Pippolo. Met o.a. Adriano Celentano, Ornella Muti, Adolfo Celi, Milla Salloner en Enzo Garinei.

De kroonprinses van een denkbeeldig klein vorstendom, waarvan het casino noodlijdend is, moet in Rome worden uitgehuwelijkt aan een rijke industrieel. Tijdens een clandestien uitstapje van haar verplichtingen wordt zij verliefd op een ongegeneerde buschauffeur. Deze officieuze herverfilming van ROMAN HOLIDAY speelt hevig in op de gelijkenis van Muti met Caroline van Monaco, maar haar talent en allure tillen de komedie uit boven het gemiddelde peil van de kluchten van Celentano, wiens uitbundige motoriek nog eens onnodig wordt versterkt door trucagefotografie. Scenario van de regisseurs. Camerawerk van Danilo Desideri.

Simpatico mascalzone

1959 | Romantiek, Komedie

Italië 1959. Romantiek van Mario Amendola. Met o.a. Maurizio Arena, Cathia Caro, Carlo Campanini, Ferrucio Amendola en Virgilio Riento.

Een troep reizende toneelspelers zet z`n tenten op in Rome. De eigenaar van dit rondtrekkende theater heeft een dochter Virginia (Caro), die als actrice meespeelt met het gezelschap. Mario (Arena), een jonge monteur, voelt zich tot het meisje aangetrokken en hij meldt zich aan bij haar vader (Campanini) als aankomend acteur, om zo kennis te kunnen maken met Virginia. Ze worden verliefd op elkaar en het meisje raakt zwanger. Dat geeft natuurlijk problemen, maar je weet al van tevoren dat het allemaal goed afloopt. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Signorinella

1949 | Komedie

Italië 1949. Komedie van Mario Mattoli. Met o.a. Gino Bechi, Aroldo Tieri, Ughetto Bertucci, Antonella Lualdi en Enzo Garinei.

Twee kruimeldieven gaan met een gestolen Amerikaanse auto naar een kleine provinciestad in Abruzzi. Een van hen doet zich voor als Amerikaan en de inwoners houden hem voor een in Amerika rijk geworden stadsgenoot, die welvaart voor allemaal had beloofd. Hij kan de jonge Maria (Lualdi) er niet van weerhouden weg te lopen voor romantische hersenschimmen. De twee dieven zetten met een advocaat een zoektocht in gang. Ze wordt gevonden en niemand weet hoe teleurgesteld de dieven zijn, zelfs de advocaat niet. Maria zal het bedrog ontdekken, dat duidelijk wordt met de aankomst van een oom die de simulerende dieven opbrengt. Geen bijzondere film maar wel vrij onderhoudend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Enzo Garinei op televisie komt.

Reageer