Synco Schölvinck

Editor

Synco Schölvinck is editor.
Er zijn 4 films gevonden.

Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

2019 | Familiefilm

Nederland 2019. Familiefilm van Armando de Boer. Met o.a. Wilbert Gieske, Carlo Boszhard, Irene Moors, Vic De Wachter en Soy Kroon.

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Perfect cadeau

2019 | Komedie, Drama

Nederland 2019. Komedie van Martijn Hullegie. Met o.a. Miron Hageman, Ton Niessen, John Leddy, Atefrans de Bruin en Werner Koenen.

De veertigjarige Sylvia wordt door haar zelfingenomen man Arend verrast met een etentje thuis in gezelschap van zijn al even zelfgenoegzame beide broers. Zij heeft ook een verrassing: ze is zwanger. De vraag is vervolgens van wie. Maar ook het hoe wordt uitvoerig besproken, net als de dure wijn, de te verdelen erfenis en de onderlinge relaties. Een typische semi-amateurproductie, verwant aan de regiosoap, van kindertv-maker Hullegie en bevriende amateur-acteurs. Met een overdaad aan potsierlijke, dialooggedreven verwikkelingen die al improviserend tot stand kwamen.

De club van Sinterklaas & Geblaf op de pakjesboot

2016 | Familiefilm

Nederland 2016. Familiefilm van Ruud Schuurman. Met o.a. Wilbert Gieske, Pieter Verelst, Sven De Ridder, Vlinder Kamerling en Beryl van Praag.

Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde ‘Blafspray’ over alle cadeautjes te spuiten. Als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand.

De Club van Sinterklaas & De verdwenen schoentjes

2015 | Familiefilm

Nederland 2015. Familiefilm van Ruud Schuurman. Met o.a. Tom Audenaert, Evi van der Laken en Wilbert Gieske.

In dit nieuwe Sinterklaasavontuur schrikt de Club van Sinterklaas zich een hoedje. Ze laten trouw cadeautjes achter in de schoentjes van kinderen, maar die worden gestolen en de pieten krijgen de schuld! Zou Kornee Kwastenbroek er iets mee te maken hebben?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Synco Schölvinck op televisie komt.

Reageer