George Belbin

Acteur

George Belbin is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Disciple of Death

1972 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1972. Horror van Tom Parkinson. Met o.a. Mike Raven, Ronnie Lacey, Stephen Bradley, Marguerite Hardiman en Virginia Wetherall.

Een man, die zelfmoord heeft gepleegd, herrijst onder duivelse invloed uit de dood en zal jonge maagden moeten offeren totdat hij er één vindt die vrijwillig de dood zal kiezen om voor eeuwig zijn metgezellin te worden. Niet zo best en tamelijk bloederig, maar Amer is voortreffelijk als kabbalist.

Man of Violence

1971 | Thriller, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1971. Thriller van Pete Walker. Met o.a. Michael Latimer, Luan Peters, Derek Aylward, Maurice Kaufmann en Derek Francis.

Het scenario van regisseur Walker en Bruce Comport lijkt heel wat voor een B-film, maar bevat nauwelijks voldoende stof voor een aflevering uit een tv-serie van een uur. Moon (Latimer) wordt ingehuurd door Grayson (Kaufmann) om Bryant (Francis) te bespioneren. Bryant benadert op zijn beurt Moon en biedt hem flink wat geld om Grayson uit de weg te ruimen. Moon besluit maar event niets te doen. Dan speelt geheime agente Angel (Peters), een oogverblindende verschijning, hem informatie toe, waaruit blijkt dat Grayson in wapens handelt en een deal gemaakt heeft met de regering van een arabisch staatje. Hij krijgt negentig miljoen pond, maar Bryant wil hem de buit afsnoepen. Moon besluit op het juiste moment een deel voor zichzelf te pikken, maar hij ontdekt als het te laat is, dat de knappe Angel hem heeft gebruikt in een marionettenspel, waarin zijzelf niet eens aan de touwtjes trekt. Heel weinig actie, heel veel dialoog en houterig spel. Het camerawerk van Norman Langley is veel te donker. Ook bekend als THE SEX RACKETEERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Belbin op televisie komt.

Reageer