Colin Teague

1970 Regisseur

Colin Teague (1970) is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dark Heart AKA Wagstaffe

2016 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2016. Misdaad van Colin Teague. Met o.a. Tom Riley, Tom Brooke, Mark Fleischmann, Anjli Mohindra en Kobna Holdbrook-Smith.

Pilotaflevering van de serie Wagstaffe. De 32-jarige inspecteur en workaholic William Wagstaffe worstelt nog steeds met de onopgeloste moord op zijn ouders tijdens een vakantie in Spanje, 16 jaar geleden. 'Staffe' staat op het punt om het vliegtuig te nemen, wanneer hij een ongewoon brute moord moet onderzoeken. Terwijl Londen zucht onder een hittegolf, vallen er nog meer slachtoffers. De speurder en zijn team staan onder druk om de zaak zo vlug mogelijk op te lossen. Maar naarmate hij dichter bij de waarheid komt, ontdekt Staffe dat de werkelijkheid nog veel gruwelijker is dan hij ooit had kunnen denken.

Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse

2015 | Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2015. Fantasy van Colin Teague. Met o.a. Julian Morris, Tamzin Merchant, Jassa Ahluwalia en Jonjo O'Neill.

Ridder Gareth stuit vriendschap met draak Drago. Samen gaan ze de strijd aan met een kwaadaardige tovenaar die het land in zijn greep heeft.

Shirley

2011 | Biografie, Drama

Verenigd Koninkrijk 2011. Biografie van Colin Teague. Met o.a. Ruth Negga, Lesley Sharp, Charlie Creed-Miles en Matthew Marsh.

Biopic over het begin van de carrière van de Britse zangeres Shirley Bassey. Ze werd in Cardiff geboren als jongste kind in het gezin van acht kinderen van een blanke Britse moeder en een Nigeriaanse vader. Toen ze 12 jaar was kwam Shirley erachter dat ze een bijzondere stem had en begon ze te zingen in de havencafés. Haar grote doorbraak kwam toen ze de agent Mike Sullivan leerde kennen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Colin Teague op televisie komt.

Reageer