Sergei Martinson

Acteur

Sergei Martinson is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

I Jizn, I Slezy, I Liubov

1985 | Drama

SU 1985. Drama van Nikolai Gubenko. Met o.a. Janna Bolotova, Elena Fadeeva, Fedor Niktine, Piotr Scherbakov en Sergei Martinson.

Deze charmante, sentimentele film gaat over het leven in een in verval geraakt bejaardentehuis, dat verandert door de komst van een enthousiaste vrouwelijke arts. De arts gaat zover met het doorvoeren van veranderingen, dat een bedlegerige oude man het leven weer de moeite waard gaat vinden. USA-titel: LIFE, LOVE, TEARS.

Novye Priklucheniya Kapitana Vrungelya

1979 | Familiefilm, Avonturenfilm

SU 1979. Familiefilm van Gennadii Vasiliev. Met o.a. Mikhail Pugovkin, Zurab Kapianidze, Sergei Martinson, Vladimir Basov en Arkady Markin.

In dit kinderavontuur komt een groep kinderen in de Bermuda- driehoek terecht. De film, zonder enige originaliteit, gaat over de gebruikelijke voorvallen, zoals verdwijningen van vliegtuigen, het zoeken naar verloren schatten, stormen, enz.

Novhvive pokhozdeniya Syeika

1943 |

SU 1943. Sergei Joetkevitsj. Met o.a. Boris Tenin, Sergei Martinson, Faina Ranevskaya, N. Nikotina en P. Springfeld.

In deze amusante en populaire satire naar Haseks bekende boek over soldaat Schwejk is het oorlogsgebeuren verwerkt en verschijnt de held - ongeschikt voor discipline - als een fascistische soldaat. De film is een verlengde versie van de korte oorlogspropagandafilm Schwejk in het concentratiekamp uit 1941.

Chertovo koleso

1926 | Misdaad

SU 1926. Misdaad van Grigori Kozintsev en Leonid Trauberg. Met o.a. Piotr Sobolevski, Liudmila Semenova, Sergei Gerasimov, Sergei Martinson en Yanina Zheimo.

Een jonge matroos deserteert en sluit zich aan bij een dievenbende. Hij neemt, samen met zijn vriendin, deel aan een roofoverval, maar ze komen tot de conclusie dat het gangsterleven niets voor hen is. Ze keren terug naar de maatschappij van rechtschapen mensen en ze aanvaarden hun straf. Typisch produkt van de avant-garde studio Factory of Comic Actor uit de jaren 1920-30. Opvallend is het prachtige camerawerk van Andrei Moskvin.

Pohozhdenia Oktiabriny

1924 | Actiefilm

SU 1924. Actiefilm van Grigori Kozintsev en Leonid Trauberg. Met o.a. Z. Tarahovskaya, E. Kumeyko, Sergei Martinson, Fedor Knorre en Gerbert Rappoport.

De eerste poging van de [KL]Factory of Comic Actor[KLE] studio van Kozintsev en Trauberg om in de Sovjetunie een avantgardistische filmstijl te ontwikkelen. Het verhaal speelt in Leningrad (het tegenwoordige Sint-Petersburg), waar een jonge revolutionaire piloot, vliegend over de stad, de vijanden van Sovjet Rusland bestrijdt, een gevecht dat zich onder andere afspeelt op de koepel van de Sint-Isaakskathedraal. Absurdisme troef bij deze aaneenschakeling van grappen en grollen die we kennen uit Amerikaanse lachfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergei Martinson op televisie komt.

Reageer