Cynthia Geary

Acteur

Cynthia Geary is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

The Outer Limits: Mary 25

1999 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1999. Sciencefiction van James Head. Met o.a. Cynthia Geary, Tom Butler, Michael Shanks en Sofia Shinas.

VV.

When Time Expires

1997 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1997. Sciencefiction van David Bourla. Met o.a. Richard Grieco, Cynthia Geary, Mark Hamill, Tim Thomerson en Chad Everett.

Omdat hij een missie verknoeide, wordt Travis Burn gedegradeerd van een belangrijke functionaris bij een interplanetaire organisatie tot eenvoudige planetaire onderzoeker. Tijdens zijn opdracht in Texas ontmoet hij de knappe June Kelly en wordt hij gevolgd door twee vreemde mannen die hem willen dwarsbomen

To grandmother's house we go

1997 | Komedie

Verenigde Staten 1997. Komedie van Jeff Franklin. Met o.a. Cynthia Geary, Rhea Perlman, Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen.

Wanneer de Thomson-tweeling het gevoel krijgt dat ze thuis niet meer welkom zijn, besluiten ze naar hun oma te gaan. De reis naar oma's huis wordt een avontuur op zich als een stel ongure types het pad van de twee kruist

The Killing Grounds

1997 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Kurt Anderson. Met o.a. Priscilla Barnes, Charles Rocket, Rodney A. Grant, Cynthia Geary en Anthony Michael Hall.

Een groep bergbeklimmers ontdekt in het Sierra-gebergte een lading goud dat afkomstig is uit een klein neergestort vliegtuig. Ze besluiten de fortuinlijke vondst niet mee te nemen maar ter plekke te begraven en later op te halen, omdat het te zwaar is om te vervoeren. Op hun weg naar beneden stuiten ze op Vin en Art, die op zoek zijn naar hun goud. Tijdens de schijnbaar vriendelijke ontmoeting lopen de spanningen op en wil iedereen de hand leggen op het fortuin. Daarbij worden levens op het spel gezet. (VM/VPRO Gids)

Killing grounds

1997 | Thriller

Verenigde Staten 1997. Thriller van Kurt Anderson. Met o.a. Cynthia Geary, Courtney Gains, Charles Rocket en Priscilla Barnes.

Een groep bergbeklimmers ontdekt in het Sierra-gebergte een lading goud die afkomstig is uit een klein neergestort vliegtuig. Ze besluiten de fortuinlijke vondst niet mee te nemen, maar ter plekke te begraven en later op te halen. Op hun weg naar beneden stuiten ze op Vin en Art, die op zoek zijn naar hun goud. Tijdens de schijnbaar vriendelijke ontmoeting lopen de spanningen op en wil iedereen de hand leggen op het fortuin

Hostille force

1996 | Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Kennedy. Met o.a. Wolf Larson, Cynthia Geary, Andrew McCarthy en Cali Timmins.

Kruimeldief en ex-veroordeelde Michael heeft de perfecte misdaad bedacht; het overvallen van transportbedrijf Roggs Armored. Niet alleen is hij succesvol geïnfiltreerd in het beveiligingssysteem, ook weet hij precies welke werknemers op de geplande dag aan het werk zijn. Met een team van gelouterde criminelen zijn ze klaar om toe te slaan. Een heftige en dodelijke gijzeling volgt

Hostile Force

1996 | Actiefilm

Duitsland 1996. Actiefilm van Michael Kennedy. Met o.a. Andrew McCarthy, Cynthia Geary en Wolf Larson.

Overval bij een geldtransportfirma. Blonde Lucy (Geary) en haar collega`s worden gegijzeld nadat een medewerker aan het beveiligingssysteem heeft gerommeld. Een inside job dus. Een collega die buiten met de beveiliging is belast, onderhoudt contact met de centrale waar Lucy zit. Via een bewakingscamera kan hij een en ander volgen in een kantoortje, maar hij raakt op een gegeven moment achterdochtig. Hij neemt echter het verkeerde initiatief wat hij met de dood bekoopt. Als Lucy`s kordaat optredende collega Tony (McCarthy) voor pampus blijft liggen, weet zij van de verwarring gebruik te maken door een pump-gun uit de kast te halen; daarmee zet ze de achtervolging in met een oud Honda-tje. Veel geschiet, auto-achtervolgingen bij de vleet en standaard stunts zorgen voor de tijdspassering van de hersenloze kijker, die het niet eens opvalt dat Lucy's haar nimmer door de war raakt en dat haar strakke lichtblauwe mantelpakje in de plooi blijft. Echt verleidelijk is zij niet, maar knokken kan ze wel. Als haar collega Tony die weer herrezen is, haar redt, vlak voordat de truck met de vette buit in de lucht vliegt, zegt zij toe dat ze best met hem uit eten wil. Wie zou er nu zo'n aanbod weigeren!

The Awakening

1995 | Romantiek, Experimenteel, Komedie

Verenigde Staten/Canada 1995. Romantiek van George Bloomfield. Met o.a. Cynthia Geary, David Beecroft, Sheila McCarthy, Maurice Godin en David Ferry.

Sara McAllister (Geary) is 30, gescheiden en woont in het huis van haar ouders, wat ze nauwelijks betalen kan. Haar huurder Benny Fortrell (Ferry) is achter met de huur en hij is met de Noorderzon vertrokken. Haar nare ex Nigel Bowers (Godin) is filiaaldirecteur van een bankje en wil haar het huis voor een appel en een ei aftroggelen voor zijn zwangere vriendin.

8 Seconds

1994 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 1994. Biografie van John G. Avildsen. Met o.a. Luke Perry, Stephen Baldwin, James Rebhorn, Carrie Snodgress en Red Mitchell.

Na het boksen (Rocky) en karate (The karate kid) neemt regisseur Avildsen nu het rodeorijden onder de loep. Geen fictie deze keer, maar een biopic. Over rodeorijder Lane Frost, die in 1987 op 21-jarige leeftijd wereldkampioen werd en twee jaar later in 'het zadel´ omkwam. De carrière van Frost (speelfilmdebuut van Luke Perry die furore maakte in Beverly Hills, 90210) wordt zo ongeveer op de voet gevolgd. Vergeleken bij Rocky Balboa en Daniel LaRusso gaat het de jonge Frost afgezien van wat huwelijksproblemen nogal voor de wind. Perry hoeft eigenlijk alleen maar knap en stoer te ogen.

To Grandmother's House We Go

1992 | Avonturenfilm, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Avonturenfilm van Jeff Franklin. Met o.a. Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Rhea Perlman, Cynthia Geary en J. Eddie Peck.

De schattige tweeling Julie (Ashley Olsen) en Sarah (Mary- Kate Olsen) begeeft zich op weg naar hun grootmoeder omdat ze (ten onrechte) denken dat hun onhandige moeder Rhonda (Geary) niet meer voor hen zorgen wil. Onderweg beleven zij allerlei avonturen en ontmoeten ze o.a. een tweetal blunderende schurken, Shirley (Perlman) en Harv` (Van Dyke). Gelukkig zorgt politieman Gremp (Margolin) voor de goede afloop. Een tamelijk oppervlakkige film die bekeken kan worden door jong en oud. Het scenario is van regisseur Franklin en Boyd Hale. Het camerawerk is van Richard Leiterman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cynthia Geary op televisie komt.

Reageer