Bob Mathias

Acteur

Bob Mathias is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

It Happened in Athens

1962 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1962. Drama van Andrew Marton. Met o.a. Jayne Mansfield, Trax Colton, Lili Valenty, Maria Xenia en Bob Mathias.

Een malle, kinderachtige schertsvertoning. Alleen Mansfield is het aanzien waard als actrice die erin toestemt te trouwen met de winnaar van de marathon tijdens de Olympische Spelen van 1896. Zij draagt daarbij een keur aan onthullende kostuums. Aanvankelijk 100m.

Teseo contro il Minotauro

1959 | Avonturenfilm

Italië 1959. Avonturenfilm van Silvio Amadio. Met o.a. Rosanna Schiaffino, Bob Mathias, Alberto Lupo, Rik Battaglia en Nico Pepe.

Incidentele sfeer en Schiaffino's verschijning hebben geen veredelende uitwerking op de geschiedenis van de mythologische held. Deze dwarsboomt plannen van een boosaardige koningin om het volk aan zich te onderwerpen met behulp van een afzichtelijk monster. Scenario van Gianpaolo Callegari, Sandro Continenza en Daniel Mainwaring. Camerawerk van Aldo Giordani. Ook bekend als THE MINOTAUR en WARLORD OF CRETE.

China Doll

1958 | Drama

Verenigde Staten 1958. Drama van Frank Borzage. Met o.a. Victor Mature, Li Li Hua, Bob Mathias en Stuart Whitman.

De wat bizarre rode draad die door het verhaal loopt kan toch deze saaie film niet tot leven wekken, waarin Mature per ongeluk een oosterse vrouw koopt en tot over z'n oren op haar verliefd wordt. Als ze beiden op fatale wijze omkomen, komt de dochter gelukkig in Amerika terecht.

The Bob Mathias Story

1954 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1954. Drama van Francis D. Lyon. Met o.a. Bob Mathias, Ward Bond, Melba Mathias, Paul Bryar en Ann Doran.

Aangename biografie over een hardloper, zijn sportcarrière, de tijd in militaire dienst en zijn gezinsleven. Mathias speelt zichzelf heel overtuigend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Mathias op televisie komt.

Reageer