Ted V. Mikels

Regisseur, Scenarist, Producer

Ted V. Mikels is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Angel of Vengeance

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Ted V. Mikels. Met o.a. Jannina Poynter, David O'Hara, Macka Foley, Carl Irwin en Jeffrey C. Hogue.

Gewelddadige film met Poynter als de dochter van een in Vietnam gesneuvelde commando, die geïnspireerd door vaders dagboeken de wouden intrekt voor een survivaltocht en stoot op een stelletje opdringerige psychopaten, die haar terroriseren. Ze heeft al haar overlevingstalent nodig om zich te redden. Grove, wrede prent, die uitsluitend voor genrefanaten geschikt is. De film is in zijn land van oorsprong 12m korter en lag daar enige tijd op de plank voordat hij uitkwam op video. Scenario van de regisseur en camerawerk van Pat Kerby. Ook bekend als WAR CAT.

The Worm Eaters

1977 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 1977. Komedie van Herb Robins. Met o.a. Herb Robins, Lindsay Armstrong Black, Joseph Sacket, Robert Garrison en Muriel Cooper.

VV.

The Doll Squad

1973 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Ted V. Mikels en Ted Mikels. Met o.a. Michael Ansara, Francine York, Anthony Eisley, John Carter en Rafael Campos.

Vanaf een onbewoond eilandje tracht een krankzinnig geworden geheim agent de wereldheerschappij te veroveren door onder meer de regering van de Verenigde Staten te chanteren. Een ploeg vrouwelijke commando's, 'The Doll Squad', moet deze dreiging zien te keren. Uitstekend geschikt voor wie wérkelijk eens een ernstig gestoorde film wil zien. GB-titel: SABRINA'S KILLER DOLLS. Ook bekend als HUSTLER SQUAD.

Astro-Zombies

1967 | Horror

Verenigde Staten 1967. Horror van Ted V. Mikels. Met o.a. Wendell Corey, John Carradine, Tom Pace, Joan Patrick en Rafael Campos.

Deze film doet een gooi naar de klassering 'slechtste film aller tijden'. Het creatuur uit de titel wordt gespeeld door een demente Carradine. Het script is van Mikels en Wayne Rogers.

Dr. Sex

1964 | Drama

Verenigde Staten 1964. Drama van Ted V. Mikels. Met o.a. Victor Sandor, Julia Calda, Max Joseph, Marsha Jordan en Lolita Angeles.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ted V. Mikels op televisie komt.

Reageer