Diana Sorel

Acteur

Diana Sorel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Llamada del vampiro

1971 | Horror, Thriller

Spanje 1971. Horror van José María Elorrieta. Met o.a. Diana Sorel, Nicholas Ney, Antonio Giminez Escribano, Beatriz Lacy en Loli Tovar.

Een pas gevestigde vrouwelijke arts in een Beiers dorp ontdekt dat op het adellijke geslacht in een nabij kasteel een erfvloek rust, die het bij volle maan in vampiers verandert. Deze in ieder opzicht krakkemikkig gemaakte en met machteloze grimassen geacteerde horrorfilm werkt aanvankelijk komischer dan menige parodie, maar dat gaat snel vervelen. De landschappen zijn mooi, hoewel de fotografie alle moeite doet om ook dat te bederven.

Matalo!

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Cesare Canevari. Met o.a. Lou Castel, Corrado Pani, Antonio Salines, Luis Davila en Claudia Gravy.

Een jongeman uit Europa sluit zich aan bij bandieten. Zijn bende berooft een postkoets en duikt onder met de buit in een spookstadje, waar onderlinge twisten het gezelschap uitdunnen. Deze vrij sadistische spaghetti-western bewandelt nog eens de bekende paden. Ook bekend als THEY CALLED HIM MATALO.

S.O.S. invasión

1969 | Sciencefiction

Spanje 1969. Sciencefiction van Silvio Balbuena. Met o.a. Jack Taylor, Mara Cruz, Diana Sorel en José María Tasso.

Enkele wonderschone buitenaardse vrouwen komen op aarde met het doel om die aan zich te onderwerpen. Een SF-film, die het midden houdt tussen naïef en pulp. Onvertoonbaar.

Quinto non ammazzare

1969 | Western

Spanje/Italië 1969. Western van Leon Klimovsky. Met o.a. Steven Tedd, Germán Cobos, Sarah Ross, Alfonso Rojas en Diana Sorel.

Een westernstadje wordt door een bende getiranniseerd. Eén man gaat daar een einde aan maken. Dit doorsnee-niemendalletje heeft de bekende spaghetti-ingrediënten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diana Sorel op televisie komt.

Reageer